F.I.C.C.

SF-Caravan ry on kansainvälisen leirintämatkailujärjestö Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning:in jäsen. F.I.C.C:n jäseninä on 67 karavaanari- ja leirintämatkailujärjestöä 38 eri maassa. Järjestöjen kautta F.I.C.C:lla on noin miljoona henkilöjäsentä ympäri maailmaa. SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten jäsenet ovat oikeutettuja F.I.C.C:n tarjoamiin jäsenetuihin ulkomailla liikkuessaan.

F.I.C.C. vaikuttaa maailmanlaajuisesti matkailuajoneuvojen turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen sekä leirintäalueisiin. Tärkein yksittäinen tuote on CCI (=Camping Card International), kansainvälinen leirintäkortti, joka on tarpeen useimmilla Euroopan leirintäalueilla. F.I.C.C. pyrkii edistämään jäsenjärjestöjensä kansainvälistä yhteistyötä järjestäen mm. karavaanareiden kokoontumisia "FICC-Rallyja" eri puolilla maailmaa.

F.I.C.C:n presidenttinä toimii portugalilainen João Alves Pereira. SF-Caravan ry:n liittohallituksen varapuheenjohtaja Minna Joensuu on F.I.C.C:n hallituksen jäsen.

ficc.org