Leirintäopas

Leirintäopas

Yli 140-sivuinen Leirintäopas kertoo kesä- ja talvileirintäpaikat ja antaa leiriytymiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä.

Karavaanarin painettuun Leirintäoppaaseen kootaan jäsenetuleirintäkohteiden palvelut, harrastusmahdollisuudet ja yhteystiedot. Leirintäoppaassa julkaistaan myös lista matkaparkeista. Kaikki oppaassa esitellyt leirintäalueet ja matkaparkit löytyvät oppaan karttalehdiltä.

Oppaassa esitellään noin 400 yleistä leirintäaluetta, pihaleirintäkohdetta ja SFC-aluetta. Mukana on myös hiihtokeskusten caravanalueet ja muut talvileirintäkohteet. Leirintäkohteiden palvelut ja harrastusmahdollisuudet on kerrottu selkein symbolein. Leirintätiedoista löytyvät myös mm. leiriytymishinnat ja aukioloajat. Monet alueista kertovat itsestään myös värikuvalla.

Kaikki oppaan leirintäalueet ja matkaparkit on merkitty Leirintäoppaassa olevaan tarkkaan tiekarttaan ja jokaiselle alueelle on sanallinen ajo-ohje. Jotkut alueet selkiyttävät ajo-ohjettaan piirroskartalla.

Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Tiedot päivitetään vuosittain kevättalvella ja ne ovat voimassa seuraavan oppaan ilmestymiseen saakka.

Caravan Leirintäopas postitetaan vuonna 2017 (vko 16) Caravan-lehden kolmosnumeron liitteenä kaikille SF-Caravan ry:n jäsenille sekä lehden tilaajille. Opasta myydään myös Lehtipisteissä kesäsesongin 10.5.–28.7.2017.

Lisää Leirintäoppaasta Caravan-lehden sivuilla.