Camping Key Europe, CKE-kortti

Camping Key Europe, CKE-kortti

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista.

Camping Key Europe on perhekohtainen kortti, jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueen vastaanotossa. Korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella. Vakuutus on voimassa sisäänkirjoittautuneelle asiakkaalle ja hänen perheenjäsenilleen (yksi tai kaksi aikuista ja perheen lapset) järjestelmässä mukana olevilla leirintäalueilla, lomakylissä ja hotelleissa koko Euroopassa. Vakuutus on voimassa lisäksi Turkissa ja Marokossa.

Camping Key Europe -kortilla saa alennuksia ja etuja yli 3 000 leirintäalueella Suomessa ja Euroopassa. CKE-kortti käy 25 Euroopan maassa.

Kortteja myy Suomen Leirintäalueyhdistys. Kortin voi tilata myös Karavaanarin verkkokaupasta.
Kortin hinta on 16 €  ja mobiilikortin hinta on 14 €. 
Verkkokaupan kautta muovisen CKE-kortin toimitusaika on noin 2 viikkoa, kortissa on painettuna voimassaoloaika (12/23). 
Mobiilin CKE-kortin saa heti käyttöön, se ladataan puhelimeen sähköpostilla ja tekstiviestillä lähetettävästä linkistä. Mobiili CKE-kortti maksaa 14 euroa.

Perinteisen kortin hintaan lisätään verkkokaupassa toimituskulut.

HUOM. Jos CKE-kortin numero ei toimi ruotsalaisen leirintäalueen vastaanotossa, kirjaudutaan silloin alueelle sisälle ilman kortin numeroa. Suomessa Mobiilin CKE-kortin numero on heti ostohetkestä toiminnassa.

Huom! Korttia ei toimiteta ulkomaille.