Camping Key Europe, CKE-kortti

Camping Key Europe, CKE-kortti

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista.

Camping Key Europe on perhekohtainen kortti, jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueen vastaanotossa. Korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella. Vakuutus on voimassa sisäänkirjoittautuneelle asiakkaalle ja hänen perheenjäsenilleen (yksi tai kaksi aikuista ja perheen lapset) järjestelmässä mukana olevilla leirintäalueilla, lomakylissä ja hotelleissa koko Euroopassa. Vakuutus on voimassa lisäksi Turkissa ja Marokossa.

Camping Key Europe -kortilla saa alennuksia ja etuja yli 3 000 leirintäalueella Suomessa ja Euroopassa. CKE-kortti käy 20 Euroopan maassa: Ruotsi, Norja, Tanska, Belgia, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Portugali, Ranska, Saksa, Slovenia, Sveitsi, Suomi ja Unkari.

Kortteja myyvät Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet, joita on noin 150 eri puolella maata. Leirintäalueiden sesonkiaikana, kesä-elokuussa, kortti kannattaa hankkia suoraan leirintäalueelta. Kortin hinta on 16 € ja se on voimassa kalenterivuoden.

Kortin voi myös tilata Karavaanarin kaupasta.

Huom! Korttia ei toimiteta ulkomaille.