Sopimusehdot

Yleiset ehdot

Nämä sopimusehdot koskevat karavaanarit.fi sivuston verkkokauppaa, jäseneksi liittymistä sekä muuta sivustolla asiointia. Sopimusehtoja sovelletaan SF-Caravan ry:n sekä Suomen Caravan Media Oy:n ja niiden asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Verkkokaupan tuotteita myyvät Suomen Caravan Media Oy (y-tunnus 0786247-1, ALV rek) ja SF-Caravan ry (y-tunnus 0415946-5), Viipurintie 58, 13210 Hämeenlinna, puh. 03 615 311, sf-caravan@karavaanarit.fi.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron (lukuun ottamatta yhdistyksen arvonlisäverottomia tuotteita). Verkkomaksuissa toimituskulut ovat 3,5-10 euroa toimituksen koosta riippuen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan karavaanarit.fi verkkokaupasta ostoskorin kautta. Kaikista tilauksista tulee sähköpostivahvistus, mikäli tilauksen yhteydessä on annettu toimiva sähköpostiosoite. 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Jäseneksi liittyminen ja liittymismaksun maksaminen hoidetaan liity.karavaanarit.fi sivujen kautta. 

Maksupalvelutarjoaja verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181 830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksupalvelutarjoaja liittymisessä

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana liity.karavaanarit.fi sivuilla toimii Svea Payments.

Käytössä olevat maksutavat liittymisessä ovat Nordea E-maksu, Danske Bank Verkkomaksu, Aktia verkkomaksu, POP Pankin verkkomaksu, Osuuspankki Verkkomaksu, Ålandsbanken E-maksu, Säästöpankin verkkomaksu, Handelsbanken Verkkomaksu, S-pankki Verkkomaksu, Oma Säästöpankin verkkomaksu, Open Banking, Korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard), MobilePay, Pivo, Pivo (korttimaksu), Pivo (tilisiirto) ja Siirto.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Poikkeuksena jäsennumerotarrat ja kaiverretut jäsennumerolaatat, joissa toimitusaika voi olla pidempi. Jatkuvat palvelut kuten jäsenyydet ja kerhot ovat voimassa toistaiseksi ja voidaan irtisanoa milloin vain. Jo maksettuja maksuja ei palauteta.

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Pohjoismaihin ja ulkomaille tapahtuvissa toimituksissa pyydämme ottamaan yhteyttä tilaajapalveluumme.  

Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhempien luvan, joka voidaan ilmoittaa tilauksen Lisätietoja kohdassa (nimi ja puhelinnumero).

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (ei koske jäsenyyksiä). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen voi palauttaa maksutta tilaajapalveluumme osoitteeseen Suomen Caravan Media Oy, Viipurintie 58, 13210 Hämeenlinna. Liitä palauksen mukaan omat yhteystietosi sekä palautuksen syy.

Asiakaspalvelu

Suomen Caravan Media Oy:n ja SF-Caravan ry:n tilauksiin liittyvissä asioissa Sinua palvelee asiakaspalvelu, puh. 03 615 311, sf-caravan@karavaanarit.fi.

Henkilörekisteri

Henkilörekisteriä pitävät yllä SF-Caravan ry ja Suomen Caravan Media Oy. Henkilörekisteriin liittyvissä asioissa Sinua palvelee SF-Caravan ry:n jäsenrekisteri, puh. 03 615 311, jasenrekisteri@karavaanarit.fi.

Tämän sopimuksen ehdot hyväksymällä Asiakas antaa yksiselitteisen suostumuksen tässä kohdassa tarkoitettujen henkilötietojen käsittelyyn ja käyttöön. Rekisteritietojen käytöstä voit lukea lisää Rekisteriselosteesta.