France Passion

France Passion

Matkaparkkeja veloituksetta Ranskassa

France Passion järjestelmä tarjoaa veloituksetonta yöpymistä 2060 kohteessa eri puolella Ranskaa. Uudessa pianoksessa on mukana yli 200 uutta kohdetta. Matkaparkkeja tarjoavat maatilat, viinitilat ja eri alojen käsityöläiset. Matkaparkit ovat pieniä yksiköitä, niillä on korkeintaan viisi paikkaa.
Nämä veloituksettomat matkaparkit saat käyttöösi tilaamalla France Passion -oppaan 30 € hintaan. Tarjolla on ranskankielinen ja monikielinen (englanti, saksa, hollanti, espanja ja italia) versio. Oppaan mukana tulee Ranskan kartta, tuulilasitarra, jäsenkortti sekä mobiili jäsenpalvelu helpottamaan matkansuunnittelua. 
France Passionin tapoihin kuuluu tervehtiä majoituspaikkaan tullessa ja hyvästellä lähtiessä. Samoin leiripaikka tulee jättää siistinä seuraavalle tulijalle. Suotavaa olisi tutustua isäntäperheeseen ja heidän elinkeinoon sekä mahdollisesti ostaa isäntäperheen tuotteita kuten viiniä, olutta tai oliiviöljyä.

Opas on voimassa maaliskuusta seuraavan vuoden Pääsiäiseen. Oppaan hinta on 30 €. Postituskulut 6 €, toimistusaika on 5 työpäivää.

Oppaasta on nyt ilmestynyt sovellus, se on hankittavissa AppStoresta ja PlayKaupasta. Sovellus on France Passion -jäsenille lisäpalvelu.

Lisää tietoja  www.france-passion.com