Jäsensivut

Jäsensivut

Jäsenillä on mahdollisuus kirjautua jäsensivuille. Sivustolle kirjautuneet jäsenet voivat lukea sähköistä Caravan-lehteä, ottaa osaa Etuteltan puheiden keskusteluihin, ostaa kaupasta vain jäsenille tarkoitettuja tuotteita sekä käyttää jäsenille maksutonta leirintaopas.fi -palvelua. Jäsensivuilta, kohdasta Omat tiedot, löytyy mobiilijäsenkortti, jolla voi todistaa jäsenyytensä. Lisäksi jäsensivut tarjoavat yhdistysten luottamushenkilöiden käyttöön Nettisalkun, jonne on koottu yhdistysten toimintaan liittyvää materiaalia.

Kirjautuminen jäsensivuille: 

Pääset kirjautumaan jäsensivuille sivuston oikeasta yläreunasta löytyvästä Kirjaudu jäsensivuille -linkistä. Mikäli käytät sivustoa pienikokoiselta näytöltä, esimerkiksi puhelimelta, on teksti Kirjaudu jäsensivuille korvattu lukon kuvalla.

Kirjautuessasi jäsensivuille jäsennumeron on oltava muodossa: kuusi numeroa, väliviiva ja yksi numero, esim. 012345-0 (varsinainen jäsen) tai 987654-1 (rinnakkaisjäsen).

Mikäli sinulla on jo salasana, syötä se sille varattuun kenttään. Muussa tapauksessa klikkaa tekstistä Tilaa uusi salasana.

 

Salasanaa tilatessa anna sähköpostiosoitteesi, jonne lähetetään koodi salasanan käyttöönottoa varten.

 

Huom! Jos et saa viestiä sähköpostiisi, tarkista myös roskapostikansiosi. Mikäli sähköpostiosoitteesi puuttuu tai jäsenrekisterissämme on väärä sähköpostiosoite saat asiasta virheilmoituksen. Tällöin ilmoita uusi tai muuttunut sähköpostiosoitteesi sivuston osiossa Jäsenyys ja valitse täältä Muutokset jäsenyyteen. Valitse muutokseksi Sähköpostiosoitteen muutos, syötä henkilötietosi sekä sähköpostiosoitteesi. Jäsentietosi päivittyvät kahden arkipäivän kuluessa jonka jälkeen voit tilata salasanasi uudelleen.

 

Kun olet painanut Lähetä - painiketta, sähköpostiisi toimitetaan varmistuskoodi, joka sinun tulee syöttää sille annettuun kohtaan. Älä poistu sivuilta äläkä sulje selaintasi. Mikäli käytät sähköpostiasi internetsivujen kautta, avaa sähköposti uuteen ikkunaan. Muussa tapauksessa avaa sähköpostiohjelma ja katso varmistuskoodi sinulle saapuneesta viestistä. 

 

Tämän jälkeen aukeavalla ikkunalla pääset luomaan itsellesi salasanan, jolla jatkossa voit kirjautua jäsensivuille.