Media

Media

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka valvoo matkailuajoneuvon käyttäjien etuja ja edistää heidän yhteisiä pyrkimyksiään.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi liitto edistää matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, kehittää leirintäalueita ja edistää liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Liitto työskentelee yhdessä viranomaisten, matkailuajoneuvojen valmistajien, maahantuojien, myyjien sekä matkailu- ja leirintäyrittäjien ja -yhteisöjen kanssa.

SF-Caravan ry:n uutisia ja tiedotteita voit lukea etusivulta sekä uutisarkistosta.

Sivustoltamme löydät SF-Caravan ry:n aloitteet ja viralliset lausunnot. Aiheet asiasanoittain ryhmiteltyinä löydät täältä.

Ajankohtaisia asioita leirintämatkailusta sekä muita karavaanareille tärkeitä aihekokonaisuuksia käsittelee Caravan-lehti.

Tutustu myös SF-Caravan ry:n sosiaalisen median tileihin.

Kaikki SF-Caravan ry:n julkaisema materiaali on vapaasti käytettävissä tiedotusvälineiden toimitukselliseen työhön. Materiaalin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ilman SF-Caravan ry:n suostumusta ehdottomasti kielletty.

Logot