Kansainvälinen leirintäkortti, CCI

Kansainvälinen leirintäkortti, CCI

Kansainvälisellä leirintäkortilla (CCI) saat alennusta yli 2 900 leirintäalueella 40 maassa.

Useat leirintäalueet edellyttävät matkustajalta jonkinlaista leirintäkorttia. Kansainvälisellä leirintäkortilla saa yleensä alennusta leirinnästä, ja kortin voi tarvittaessa jättää pantiksi leirintäalueen vastaanottoon passin tai henkilökortin sijasta.

Kortti voidaan kirjoittaa SF-Caravan ry:n jäsenelle. Kortissa on henkilötietojen (nimi, osoite, syntymäaika ja -paikka) lisäksi passin tai henkilökortin numero, kortin myöntämispäivä ja myöntämispaikka / viranomainen.
HUOM! Mikäli passi on vähemmän aikaa voimassa kuin vuoden kortin tilaamisesta, kortti kirjoitetaan sille ajalle kun passi on voimassa.

Leirintäkortin toimitusaika on noin 2 viikkoa. 

Perinteisen kortin hintaan lisätään toimituskulut.

Voit tilata sähköisen kansainvälisen leirintäkortin eli e-CCI -kortin tavallisen muovikortin sijaan. Kortti toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin. Kortilla on 2-3 päivän toimitusaika.

Kortit ovat voimassa 12 kuukautta kirjoittamiskuukaudesta, korttien hinta on 10 euroa. 

Lisätietoja kortista ja sen eduista voit lukea
www.campingcardinternational.com.

Kortin sivujen kielivalinnat ovat: englanti, ranska, saksa, italia, espanja, hollanti ja ruotsi. Kortin sivuilla voi rekisteröityä kortin käyttäjäksi. Rekisteröityneenä saa lisää tietoja kortilla myönnettävistä eduista.

Kansainvälisen kortin pääset tilamaan Karavaanarin kaupasta.