Leirintäkortti- ja -shekkitilaukset kesän matkoja varten nyt verkkokaupasta

Leirintäkortti- ja -shekkitilaukset kesän matkoja varten nyt verkkokaupasta

12.4.2011

Karavaanarit.fi -sivuston verkkokaupasta tilaat kätevästi reissussa tarvitsemasi leirintäkortit, -shekit ja -oppaat. Verkkokaupassa maksat tilauksen verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortilla, jolloin säästyt postiennakkokuluilta ja saat lähetyksen suoraan kotiosoitteeseesi.

Useat leirintäalueet edellyttävät matkustajalta jonkinlaista leirintäkorttia. Leirintäkortilla saa usein alennusta leirinnästä, ja kortin voi jättää pantiksi leirintäalueen vastaanottoon passin tai henkilökortin sijasta.


Kansainvälinen leirintäkortti voidaan kirjoittaa SF-Caravan ry:n jäsenelle. Kortissa on henkilötietojen lisäksi passin tai henkilökortin tiedot. Kortin voi hankkia vuodeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi (12 kk, 24 kk tai 36 kk). Kansainvälisen leirintäkortin hinnat ovat 10 €, 16 € ja 20 €.

Camping Card Skandinavia eli Pohjoismainen leirintäkortti on Suomen ja Pohjoismaiden leirintäalueiden lisäksi voimassa useissa Euroopan maissa. Pohjoismainen leirintäkortti on voimassa kalenterivuoden ja sen hinta on 9 €.

Leirintäkorteista sekä edullisiin leirintähintoihin oikeuttavista Camping-shekeistä ja ACSI-kortista voit lukea lisää täältä.

Tästä jäsenten verkkokauppaan!


Jäsenten verkkokauppa vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen jäsensivuille. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt jäsensivuille, tee se nyt täällä. Rekisteröityminen tehdään ainoastaan kerran, jonka jälkeen jäsensivuille kirjaudutaan etusivun (www.karavaanarit.fi) pikalinkistä "Kirjaudu jäsensivuille". Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumerosi.