Leirintäkortit ja -shekit

Useat leirintäalueet edellyttävät matkustajalta jonkinlaista leirintäkorttia. Leirintäkortilla saa yleensä alennusta leirinnästä, ja kortin voi jättää pantiksi passin tai henkilökortin sijasta.

Kansainvälisen leirintäkortin voit hankkia SF-Caravanin toimistosta HämeenlinnastaKätevimmin tilaat kansainvälisen leirintäkortin verkkokaupastamme.

Camping Key Europe -leirintäkortin voi tilata verkkokaupastamme. Kortin voi ostaa myös Suomen Leirintäalueyhdistyksen verkkokaupasta ja Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueilta.


Ranskassa kehiteltyyn Camping Cheque -verkostoon kuuluu 660 leirintäaluetta 24 eri maassa. Yhden shekin hinta on 16 euroa, ja se sisältää kahden aikuisen yöpymisen alueella sisältäen sähkön käytön. Alueiden tiedot on kerätty oppaaseen, jonka hinta on 7 euroa. Shekit ja opas tulee hankkia ennakkoon, ja niitä voit tilata verkkokaupastamme.


ACSI Leirintäkortilla saa alennusta yli  3 142 leirintäalueelta 20 Euroopan maassa. SF-Caravanin jäsenenä voit tilata ACSI -leirintäkortin kätevimmin  verkkokaupastamme .