Sähköinen jäsenkortti

Sähköinen jäsenkortti

Karavaanarin mobiili tarjoaa SF-Caravanin jäsenyhdistysten jäsenille sähköisen jäsenkortin, ajan tasalla olevat jäsenedut ja tapahtumat. Mobiilissa voi myös maksaa jäsenmaksunsa.

Mobiilipalvelu on toteutettu PWA-sovelluksena, ja se on käytettävissä niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin. Sovellusta ei saa ladattua sovelluskaupoista.  

Kirjaudu Karavaanarin Mobiiliin.

Kirjautuminen mobiili.karavaanarit.fi -palveluun tapahtuu jäsennumerolla ja salasanalla. Tunnukset (jäsennumero ja salasana) ovat samat kuin karavaanarit.fi -jäsensivuille kirjauduttaessa. Uuden salasanan saat luotua Tilaa uusi salasana -linkistä. 

Mobiilista löytyy jäsenkortti, jäsenedut, tapahtumat ja oma jäsenmaksulasku. Mobiilissa voi myös päivittää omia yhteystietojansa. 

Valikosta pääsee nopeasti karavaanarit.fi -jäsensivuille, lukemaan sähköistä Caravan-lehteä, Leirintäopas.fi -sivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. 

Mobiilijäsenkortin pikakuvakkeella avaat sähköisen jäsenkortin puhelimesi aloitusnäytöstä nopeasti. 

Muovinen jäsenkortti postitetaan vuosittain jäsenille jäsenlaskun maksamisen jälkeen, ja kortin toimitusaika on noin kaksi (2) viikkoa. Muovista korttia ei toimiteta, jos jäsen on ilmoittanut ettei halua muovista jäsenkorttia. Tämän voi tarkistaa mobiilissa Omat tiedot -kohdasta.