Jäsenyys

Jäsenyys

SF-Caravan ry:n jäsenenä on 78 jäsenyhdistystä, joissa oli yhteensä 62 867 henkilöjäsentä 31.12.2017. Jäsenet ovat varsinaisia, rinnakkais-, kunnia- ja vapaajäseniä sekä yritys- ja yhteisöjäseniä. Katso mikä on sinua lähinnä oleva yhdistys ja liity mukaan!

Jäsenenä saat hyviä etuja ja alennuksia, Caravan-lehden vuosikerran sekä tuet liiton tekemää tärkeää työtä liikenne- ja leirintäturvallisuuden kehittämisessä sekä matkailuajoneuvon käyttömahdollisuuksien edistämisessä. 

Jäsenedut tiivistettynä:

  • Liittymislahjaksi Leirintäopas sekä jäsennumerotarrat matkailuajoneuvoon
  • Caravan-lehti (6 numeroa vuodessa), Leirintäopas vuosittain
  • Alennusta leirinnästä yli 400 jäsenetu- ja SFC-leirintäalueella sekä ulkomaisilla leirintäalueilla
  • Hotelli- ja hostelliedut, polttoaine-edut, vakuutusedut, autolauttaedut ja muut valtakunnalliset edut
  • Paikallisten jäsenetuliikkeiden alennukset ympäri Suomea
  • Mahdollisuus hankkia kansainvälinen leirintäkortti
  • Mahdollisuus hankkia kansainvälinen maksu- ja luottokortti SF-Caravan MasterCard
  • Mahdollisuus osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan, kerhotoimintaan, kansainvälisiin tapahtumiin ja esimerkiksi Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimintaan
  • Sähköisen Leirintäoppaan ja Caravan-lehden verkkolehtiarkiston käyttöoikeus

Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 48,00 euroa. Se sisältää jäsenyyden jäsenyhdistyksen kautta SF-Caravan ry:een, eli liittoon, jäsennumerotarrat, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Caravan-lehden, Leirintäoppaan sekä kaikki valtakunnalliset jäsenedut. Varsinaiseksi jäseneksi voi helposti liittyä tästä. Jäsenyys on voimassa liittymisestä vuoden eteenpäin. Jäsenpaketti postitetaan liittyneille viikon kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Aiemmin jäsenenä olleilta kysytään liittymisen yhteydessä vanhaa jäsennumeroa. Jos ei numero ole muistissa, voi sitä tiedustella SF-Caravan ry:n liiton toimistosta.

Rinnakkaisjäsenen liittymismaksu on 15,00 euroa. Se sisältää varsinaisen jäsenen jäsenyhdistyksen kautta jäsenyyden SF-Caravan ry:een, eli liittoon, jäsenkortin sekä kaikki valtakunnalliset jäsenedut (Caravan-lehti postitetaan ainoastaan varsinaisille jäsenille). Rinnakkaisjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa, ja joka suorittaa päätetyn jäsenmaksun. Rinnakkaisjäseneksi voi helposti liittyä tästä. Rinnakkaisjäsenen jäsenkausi on aina varsinaisen jäsenen jäsenkaudesta 3 kuukautta myöhäisempi, liittymisajankohdasta riippumatta. Rinnakkaisjäseneksi kannattaa siis liittyä vasta silloin, kun varsinainen jäsen on jo maksanut vuosittaisen jäsenmaksunsa. Rinnakkaisjäsenen on asuttava samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa. Jos osoite on eri kuin varsinaisella jäsenellä, jäsenyyttä ei hyväksytä. Rinnakkaisjäseneksi liittyneet saavat jäsenkortin noin kahden viikon kuluttua liittymispäivästä.

Jäsenten osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Voit kieltää osoitteesi käytön tekemällä suoramarkkinointikiellon tästä. Lue lisää osoitteen käytöstä rekisteriselosteesta

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi verkkopankin maksutunnuksia, ota yhteyttä SF-Caravan ry:n liiton toimistoon puh. 03 615 311 tai jasenrekisteri@karavaanarit.fi.  

Lisätietoa jäsenyyksistä saat SF-Caravan ry:n jäsenrekisterinhoitajalta Päivi Fjällströmiltä puh. 03 615 3133 tai Antti Rätöltä puh. 03 615 3135 tai jasenrekisteri@karavaanarit.fi.