Jäsenkortti

Jäsenkortti

Voit nyt tilata jäsenkortin sähköpostiisi Jäsenportaalista.

Tilaa rekisteröitymiskoodi Jäsenportaaliin osoitteessa www.karavaanarit.fi/portaali. Jos jäsentiedoistasi puuttuu sähköpostiosoite tai antamasi osoite ei täsmää, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Tarkista ja päivitä omia jäsentietojasi

Jäsentiedot -kohdasta voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi. Pääset muuttamaan seuraavia tietoja: osoite, sukunimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Voit myös tilata/päättää uutiskirjeen tilauksen, ilmoittaa eroavasi maksamasi jäsenkauden päättyessä tai halutessasi keskeyttää jäsenyyteen kuuluvan Caravan-lehden postituksen.

Tilaa jäsenkortti sähköpostiin

Voit tilata jäsenkortin milloin ja missä tahansa Jäsenportaalista sähköpostiisi. Tilauksen voit tehdä Jäsentietojesi alalaidasta. Muovinen jäsenkortti toimitetaan toistaiseksi normaaliin tapaan kerran vuodessa, noin kahden viikon kuluttua vuosittaisen jäsenmaksun maksamisesta tai jäseneksi liittymisestä. 

Jäsenportaalista näet myös jäsentietoihisi tallennetut muut jäsenyyteen liittyvät asiat: yhdistysjäsenyydet, kerhojäsenyydet, luottamustoimet, huomionosoitukset ja ajotaitomerkit.