Viisumipalvelut

Viisumipalvelut

SoloVisa-palvelu tarjoaa 10 % alennuksen Venäjän viisumeista

Hinnat sisältävät palvelumme järjestämän kutsun, joka tarvitaan matkustettaessa maitse tai lentäen Venäjälle. Jäsenetu koskee myös perheenjäseniä.

10 % jäsenalennus Venäjän kertaviisumista turistimatkalle sekä kaksikerta- ja monikertaviisumista kulttuurimatkalle.

Huomaathan, että Venäjän konsulaatti ei myönnä turistiviisumia monikertaviisumina. Kaksi- ja monikertaviisumin voi kuitenkin hakea kulttuurisuhteet-viisumina. Kaksikertaviisumi oikeuttaa kahteen edestakaiseen matkaan Venäjälle kolmen kuukauden aikana. Vuoden monikertaviisumilla voi tehdä useita edestakaisia matkoja 12 kk aikana, ja sillä voi oleskella Venäjällä enintään 90 päivää 180 päivän aikana.

Tilaa jäsenhintainen viisumi tästä SoloVisa linkistä.

https://solovisa.fi/promos/nonprofitorg

SoloVisa-palvelu huolehtii puolestasi myös Venäjän sähköisen viisumin (e-viisumi), jolla pääset matkustamaan Pietariin ja Leningradin alueelle Vaalimaan, Nuijamaan, Imatran ja Narvan rajanylityspaikkojen kautta. E-viisumi on kertaviisumi, jolla voit matkustaa ko. alueille 8 päivän ajan. Lue lisää ja tilaa e-viisumi SoloVisa-palvelusta tai toimistostamme.

SoloVisa on Lähialuematkojen online viisumipalvelu. Lähialuematkat, Vuorimiehenkatu 3, 00140 HELSINKI, puh. 09 668 5735, Y-tunnus 1470024-3.