Teboil

Teboil

Teboil myöntää jäsenille alennusta Teboil Maksuaikakortilla 2,6 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 15 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista.

Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista, ja polttoainealennukset saa myös Teboilin automaattiasemilta. Maksuaikakortin tilinhoitomaksu on 1,35 €/lasku. Lisätietoa: Oy Teboil Ab, asiakaspalvelu puh. 020 4700 900, www.teboil.fi

Teboil maksuaikakorttihakemus   *

*) Lisää maksuaikakorttihakemuksen Muut lisätiedot -kohtaan ”SF-Caravan” jäsenalennukset saadaksesi.

 

Teboil-etu SF-Caravanin jäsenkortilla

SF-Caravanin jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 2,1 snt/l alennuksen bensiinistä ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua. **

**) 1.5.-15.9. korotettu alennus 2,45 snt/l polttoaineesta SF-Caravanin jäsenkortilla.

Huomaa, että alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.

Jäsenkortilla 10 % alennus nestekaasusta* ja voiteluaineista** sekä 5 % alennus pesuista ja autokemikaaleista kassalla maksettaessa. Alennus lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Huomioithan, että jäsenkortin takana täytyy lukea: TEBOIL-käteiskorttialennukset tällä magneettiraidalla.

*) Koskee täyttöä.
**) Koskee 10-litraisia ja sitä pienempiä pakkauksia.

Teboil-edut SF-Caravanin jäsenkortilla

Korotettu alennus polttoaineesta SF-Caravanin jäsenkortilla 1.5.-15.9.2020 (olosuhteiden johdosta jatkettu 15.9.2020 saakka).