Teboil

Teboil

Teboil myöntää jäsenille luottokorttialennusta Teboil Maksuaikakortilla 2,6 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 15 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista.

Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista, ja polttoainealennukset saa myös Teboilin automaattiasemilta. Tilinhoitomaksu on 1,35 €/lasku. Lisätietoa: Oy Teboil Ab, asiakaspalvelu puh. 020 4700 900, www.teboil.fi

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

SF-Caravan ry:n jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 1,5 snt alennuksen bensiinista ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua.

Huomaa, että alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.

Teboil maksuaikakorttihakemus

Teboil myöntää SF-Caravanin jäsenille 15 %:n alennuksen nestekaasusta Teboil-luottokortilla. Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Luottokortin tilinhoitomaksu on 1,35 e/lasku.

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

Jäsenkortilla 10 % alennus nestekaasusta kassalla maksettaessa. Alennus lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Huomioithan, että jäsenkortin takana täytyy lukea: TEBOIL-käteiskorttialennukset tällä magneettiraidalla.

Lisätietoa: Oy Teboil Ab, korttipalvelut, puh. 0204 700 900, www.teboil.fi