Teboil

Teboil

Teboil myöntää jäsenille alennusta 2,1 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 10 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista. Alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.

SF-Caravanin jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta 2,1 snt/l alennuksen bensiinistä ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua. Vain Teboil Express-automaatit eivät kuulu alennuksen piiriin.

Jäsenkortilla 10 % alennus nestekaasusta* ja voiteluaineista** sekä 5 % alennus pesuista ja autokemikaaleista kassalla maksettaessa. Alennus lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Huomioithan, että jäsenkortin takana täytyy lukea: TEBOIL-käteiskorttialennukset tällä magneettiraidalla.

*) Koskee täyttöä.
**) Koskee 10-litraisia ja sitä pienempiä pakkauksia.

Teboil-edut SF-Caravanin jäsenkortilla

Teboil Maksuaikakortilla etuja enemmän

Teboil Maksuaikakortilla jäsenalennus on 2,6 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 15 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista.

Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista, ja polttoainealennukset saa myös Teboilin automaattiasemilta. Maksuaikakortin tilinhoitomaksu on 1,35 €/lasku. Lisätietoa: Oy Teboil Ab, asiakaspalvelu puh. 020 4700 900, www.teboil.fi

Teboil maksuaikakorttihakemus   *

*) Lisää maksuaikakorttihakemuksen Muut lisätiedot -kohtaan ”SF-Caravan” jäsenalennukset saadaksesi.

Liitä järjestökorttisi MobilePayhin

Liitä SF-Caravanin jäsenkortti Teboilin kanta-asiakkuutena MobilePayhin. MobilePaylla voi maksaa kaikki autoiluun liittyvät ostot asemien sisäkassoilla ja samalla maksun yhteydessä saa myös korttiin liitetyt jäsenalennukset.

Näin liität SF-Caravanin jäsenkortin Teboilin kanta-asiakkuudeksi MobilePayssa

teboil.fi