POP Vakuutus

POP Vakuutus

SF-Caravan ry:n jäsenenä saat 25 euron alennuksen POP Vakuutuksen uusista vakuutuksista, olit sitten uusi asiakas tai jo ennestään POP Vakuutuksen asiakas. Jäsenalennuksen saat hyödynnettyä verkkokaupassa tai puhelimitse koodilla SFCARA.

POP Vakuutus tarjoaa SF-Caravanin jäsenille uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen, olit sitten uusi asiakas tai asiakas jo ennestään. Alennusta ei voi hyödyntää voimassaoleviin vakuutuksiin.

Alennuskoodi on SFCARA ja sen voi hyödyntää verkkokaupassa tai puhelimitse numerossa 010 3910 392. Alennus koskee kaikkia uusia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen ja/tai määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Miksi kannattaa valita POP Vakuutus? POP Vakuutuksessa vakuutusasioiden hoito on helppoa ja yksinkertaista. POP Vakuutuksessa arvostetaan vapautta hoitaa asioita ajasta ja paikasta riippumatta. Kun vakuutusasiat ovat kunnossa, jää aikaa enemmän tärkeille asioille. POP Vakuutuksen asiakkaana:

  • voit saada ajoneuvon liikennevakuutukseen jopa 83 % bonuksen

Reilut bonukset sekä liikennevakuutukseen että kaskovakuutukseen huomioiden myös aiemmin kertyneet bonuksesi vanhasta vakuutusyhtiöstäsi.

Ajatko alle 20tkm/vuodessa? Vähän ajavat maksavat vakuutuksistaan vähemmän.

  • saat käyttöösi helppokäyttöiset digitaaliset palvelut

Omien vakuutusasioiden hoito onnistuu helposti Oma palvelussa, juuri silloin kun sinulle sopii. Oma Palvelussa voit esimerkiksi tarkastella omia vakuutuskirjojasi, laskutustietojasi, hyväksyä tarjouksia, tehdä yleisimpiä rekisteröintejä ja tehdä vahinkoilmoituksen.

  • saat Vahinkoapua vuorokauden ympäri

Kun vahinko sattuu, Vahinkoapu auttaa kaikissa tilanteissa vuorokauden ympäri. POP Vakuutus käsittelee valtaosan vahingoista jopa 24 tunnin sisällä ja yhteistyökumppaneina toimivat alojen tunnetuimmat toimijat.


Vakuutus- ja vahinkoasiat hoidat helposti verkossa.

POP Vakuutuksen tavoitat myös puhelimitse:

Vakuutusten hankintaan liittyvät asiat hoituvat numerossa 010 3910 392 (ark. 8-18)

Kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat hoituvat numerossa 010 3910 391 (ark. 9-17)

POP Vahinkoapu auttaa sinua 24 h numerossa 010 3910 393