Leirintäedut Ruotsissa

Leirintäedut Ruotsissa

SF-Caravan on solminut yhteystyösopimuksen Ruotsin Caravan Club of Sweden -karavaanarijärjestön kanssa. 

Caravan Club of Sweden -karavaanarijärjestön alueilla SF-Caravanin jäsenet saavat samat jäsenedut kuin järjestön omatkin jäsenet, ja voivat yöpyä alueilla jäsenhintaan. 


Svansteinin laskettelu- ja hiihtokeskus tarjoaa SF-Caravanin jäsenille edulliset hinnat karavaanialueelta

Svanstein laskettelu- ja hiihtokeskus sijaitsee kauniin Tornionjokilaakson sydämessä Ylitornion ja Pellon välissä, 5 km Ruotsin puolella. Lähellä sijaitsevia kyliä ovat mm. Pello (27 km) ja Övertorneå (35 km).

Hinnat SF-Caravanin jäsenille:

  • Kausipaikka talveksi -50 % = 4 150 SEK (norm. 8 300 SEK) sisältäen 1 kausikortin. Tuo myös kaverisi kausiasiakkaaksi ja saat toisenkin kausikortin!
  • Viikkohinta -40 % = 1 135 SEK (norm. 1 890 SEK)
  • Vuorokausihinta -30 % = 230 SEK (norm. 330 SEK)
  • Sähkö: 2 SEK/kwh

Hintoihin sisältyy saunan, relax- & yogahuoneen käyttö, Svanstein clubijäsenyys kausipaikan ostaneille (http://www.svansteinski.com/fi/svanstein-club-membership), lisäsiiven rakennuksen ja huoltorakennuksen (sis. pienehkö keittiö, suihkut sekä vessat) käyttö veloituksetta. Alueella on septitankin tyhjennysmahdollisuus.

Katso tästä hyvä esittelyvideo alueesta: https://vimeo.com/157739422

Alueen päärakennuksesta löytyy mm. Panorama ravintola, Lobby Bar & Café, Sports Bar + Sun Terrace, Sauna, relax & yogahuone, elokuvateatteri (videotykki + valkokangas ja sohvia 3 tasossa) ja vuokraamo sekä pieni ski shop. Hiihtokeskuksen alueelta löytyy useita hyviä tulipaikkoja.

Rinteiden korkeusero on huikeat 253 metriä. Alueella on 5 hissiä, 6 mustaa rinnettä, 2 punaista, 7 sinistä ja 1 vihreä (lasten rinne). Pisin rinne on 2,2 km ja yhteensä rinnekilometrejä kertyy 22,5 km.

Talvikausi alkaa joulukuussa ja kestää huhtikuun loppuun asti. Kaudesta ja sesongista riippuen hissit ovat auki joka päivä tai vain viikonloppuisin.

Lisää tietoa:

www.svansteinski.com
www.facebook.com/svansteinskise
www.instagram.com/svansteinski
info@svansteinski.com
Puh. +46 70 957 9500