Kantatut matot

Lauri Niittynen 20.02.2022 18:26

Onko kellään kokemuksia viime ajoilta kantattujen mattojen hankkimisesta (matkailuautoon)?

Vanhat matot toimisivat malleina suurimmalta osin, lisäksi tulisi yksinkertainen uusi matto. Vanhassa osuudessa on turhan paljon ulokkeita ja koloja, kun niin on sen paikassakin, joten mutkia tulisi ja tekijä saisi päättää mitä pystyy tekemään. Haluaisin siis näyttää autoa jossain enkä tehdä itse kaavoja. Paikalla ei niin väliä, luultavasti tulee kuitenkin käytyä kevään aikana liki joka kolkassa Suomea.

Kysyin tarjousta Trocitosta, mutta hinta oli muikea enkä saanut vastausta ilman ohjaamon ja kylppärin mattoja, niitä en tarvitse.

Jan Makkonen 20.02.2022 18:40

https://www.evamatto.fi/

Kari Kansanaho 22.02.2022 17:18

Hei!

Jyskistä ostin omaan vaunuun uudet matot. Ei tarvitse kantata ollenkaan ja voi leikata haluamaansa muotoon ilman että purkautuu. Villeple on maton nimi ja löytyy vaalea beige tai harmaa. Näytti tällä hetkellä olevan tarjouksessakin ja löytyy kahta eri kokoa.

-Kari-

Tapio Pankka 22.02.2022 18:50

Onko kenelläkään kokemusta Bilteman Eva-matosta. On siis eri tuote kuin tuo ylempänä mainittu.
Ainakin materiaali vaikuttaa miellyttävältä ja lienee kestävää, koska on veneeseen tarkoitettu. Siitä syntyisi myös lämmön eriste. On myös hyvän näköistä teak-kannen kuvioista.

Jyrki Impiö 21.04.2022 13:11

Onko kokemuksia Dry Step Termomatosta? Paljon kehuttu ja ajattelin vaunuun laittaa sellaisen. Ei tarvitse kantata ollenkaan, leikkaa vaan muotoon. 1m levyistä ja reilu 30e / metri Kärkkäisellä.

Lauri Niittynen 23.04.2022 18:21
Jyrki Impiö

Onko kokemuksia Dry Step Termomatosta? Paljon kehuttu ja ajattelin vaunuun laittaa sellaisen. Ei tarvitse kantata ollenkaan, leikkaa vaan muotoon. 1m levyistä ja reilu 30e / metri Kärkkäisellä.

Laita hakuun niin viestejä löytyy. Kovasti on tyytyväisiä käyttäjiä.

Kävin Puuilossa hypistelemässä mattoa eikä se pahalta vaikuttanut. Vahvaa on, joten kannattaa katsoa että ovet mahtuvat aukeamaan. Omassa autossa tulisi ongelmia vessanoven kanssa. Tiedä onko rei'itetty rakenne ja kaikki samassa -ratkaisu hyvä. Joku kirjoitti, että hiekka menee läpi ja se olisi hyvä. Itse en tykkäisi, jos hiekka pääsisi maton ja lattian väliin hiomaan pintaa. Mattohan on tarkoitettu kylmille betoniparvekkeille.

Itsellä on solumuovista leikatut palat nykyisen maton alla, joten osa termomatosta on jo lattiassa. Päällimaton tuohon saa kympillä neliö, samanlaatuinen kuin termo ilman eristettä. Oma ratkaisu saattaa olla siis kerrosmatot, mutta tyhjältä lattialta voisi termomatollakin lähteä.

Petri Ahonen 25.04.2022 15:59

Varmaankin kaikki mattoliikkeet leikkaa (muotoilee) ja kanttaa mallin mukaan. Itse leikkasin mallit pahvista ja seuraavana päivänä oli matot valmiina. Oli tiukkojakin koloja ja kulmia, ei ollut ongelmia kanttauksessa. Mattojen hinta luonnollisesti riippuu itse maton hinnasta, kanttaus ei ollut kallis operaatio.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.