Vaihtamassa autoa vaunuun....

KUNNAS TAPANI 09.01.2010 17:19

LMC Viola 420 K. Yksinkertainen vaunu, jossa ei mitään ylimääräistä. Halpa. Tilaa riittävästi 2 aikuiselle ja 1 lapselle. Lämpenee -30 asteesta +20:een kolmessa tunnissa ja pysyy mukavasti lämpimänä. Lämmitysputkisto ja muukin varustelu vaatii jonkin verran tuunausta, mutta sopivan alhaisesta hankintahinnasta jäi varustelurahaa. Jos Viola -sarjasta löytyy mieluinen pohjaratkaisu, niin siinä on meidän perheen kokemusten mukaan hyvä lähtökohta vaunuharrastukselle. Ja pienikin vaunu tuntuu retkeilyauton jälkeen väljältä :)

STRÖMMER HEIKKI 09.01.2010 20:06

Olipa hyvä että ette päätyneet siihen halpaan Hoppuun, vaan maksoitte vähän enemmän saman pajan tuotteista Fendt nimisenä. Vertaileppa esim kalusteita Hoppun kalusteiden kanssa, kas kummaa samoja ovat. Me päädyttiin Hoppuun, kun siinä oli isommat takavalot.

STRÖMMER HEIKKI 09.01.2010 20:45

Rätkimään Kääkkiä??? Miten niin minäkö? Pois se minusta. Tai no joo ehkä.Suoraan sanoen asuntovaunuilusta en kyllä paljoakaan tiedä. Aluks matkailtiin isolla Iveco Dailyllä johon matkan ajaksi asensin -75 mallisesta SMV:stä puretut keittiö yms varusteet. Se oli silloin joku 20v. sitten. No sit seuraavaks oli Tabbert Comtesse joka vedettiin koko kesäks johonkin leirialueelle, mut muuten ei. Sit hommattiin mökki, ja vaan mökkeiltiin seuraavat 15v. Sit taas iski kaukokaipuu v.-07 ja hommattiin käytetty -05 mallinen Hoppu 495 Ufe. Sen kans sit käytiin ensin viikon matkalla Lapissa, sit seuraavana syksynä Sisiliassa, mut ei oikein tykätty kun kaapin ovet ei pysyneet kiinni ajossa ja muutenkin oli kokoajan jotain vikaa. Se sit vaihdettiin viime keväänä uuteen, mut -08 malliseen Hoppu 610 Ul Exelsioriin, jossa oli paremmat varusteet kuin 495:ssä. Mm alde ja uuni ja erilliset sängyt jotka on paljon helpompi pedata kuin edellisen parisänky. Sen kans käytiin syksyllä Kroatiassa. Muuten ei matkailla, kuin yks kuukauden reissu ulkomaille. Muun ajan vaunu on vierastupana mökillä. Nyt ollaan vähän mietitty, että oliko se siinä se meidän karavaanimatkailu, kun meillä on vähän erilaiset intressit. Emo haluaa että ajetaan korkeintaan 300km päivässä ja vietetään yöt aina etukäteen suunnitellulla leirialueella. Mä taas haluaisin ajaa minne nenä näyttää, lman mitään tarkkaa suunnitelmaa. Meillähän on hyvin varusteltu vaunu, miks siis mennä leirialueelle joka yö? Mielummin ajan kerralla pitemmän matkan, ja sit taas makaan monta päivää.

LIIMATAINEN HANNU 09.01.2010 21:01

Strömmerin Heikki, väärä Heikki, tai olet Sinä ihan oikea Heikki mutta en nyt Sinua tuossa tarkoittanut, oli Heikki L jota käsittelin.

Jo vain tuota kokemusta Sinullekin ehtinyt kertyä!

STRÖMMER HEIKKI 09.01.2010 21:31

Niin vaikka jutuista päätellen ei uskoisi,eihän?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.