Yhteistyösopimus Unkarin klubin kanssa

Yhteistyösopimus Unkarin klubin kanssa

15.5.2007

SF-Caravan on solminut yhteistyösopimuksen Unkarin karavaanarijärjestön, Magyar Camping és Caravanning Clubin kanssa. Sopimuksen allekirjoittivat MCCC:n puheenjohtaja László Gyürky ja SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Eero Ollila Unkarin Ujléngyélissa. Tilaisuudessa oli mukana koko liiton hallitus.

Sopimus tarkoittaa, että molempien järjestöjen jäsenillä on oikeus nauttia samoista jäseneduista järjestöjen omilla jäsenalueilla. Järjestöt antavat myös tietoa toisilleen tapahtumistaan. Siten SF-Caravanin jäsenet voivat osallistua unkarilaisten järjestämille treffeille, ja mahdollisesti unkarilaisia karavaanariystäviä tavataan SFC-alueilla ja yhdistysten treffeillä. Sopimukseen kuuluu myös se, että molemmat järjestöt toimivat aktiivisesti leirintäalueiden kehittämisessä, leirintämatkailun markkinoinnissa ja liikenneturvallisuuteen vaikuttamisessa.


Unkari järjestöön kuuluu noin 2 000 jäsenperhettä. Jäsenmäärä on tuplaantunut viimeisen kahden vuoden aikana. Tapahtumia ja treffejä ympäri Unkaria on kesän aikana runsaasti. Treffikalusi alkaa huhtikuussa, ja viimeiset kokoontumiset järjestetään lokakuussa. Monien leirintäalueiden tuntumassa tai alueilla itsessään on kylpyläpalveluja, jotka toimivat unkarilaisten karavaanareitten houkuttelijoina. Tärkein kohdemaa, minne Unkarista matkustetaan matkailuajoneuvoilla on Kroatia. Aurinkoinen Adrian meri kiinnostaa.

Unkarin klubi osallistuu myös alan messuille, joista suurimmat järjestetään Budapestissa yhdessä vene-messujen kanssa. Järjestön toimisto löytyy Maria Utcalta Budapestista, mutta toimistossa ei ole vakinaista henkilökuntaa. Unkari klubin nettisivut löytyvät osoitteesta www.mccc.hu, jossa on hyvä linkkilista sekä tapahtumiin että unkarilaisille leirintäalueille.

Unkarista lisätietoa saat kirjautumalla sivuillemme.

Lisätietoa:
SF-Caravan ry, toiminnanjohtaja Timo Piilonen, puh. (03) 615 3121, 050 592 6561