Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja julkistettiin Caravan Show:ssa

Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja julkistettiin Caravan Show:ssa

30.11.-0001

Ympäristöneuvos Pekka Tuunanen on Vuoden leirintäaluevaikuttaja 2014. SF-Caravan ry:n liittohallitus myöntää huomionosoituksen vuosittain leirintämatkailun, leirintämatkailun kehittämisen ja leirintämatkailun edellytysten luomisen hyväksi tehdystä työstä. Huomionosoitus julkistettiin Caravan Show-messujen avajaisissa Turussa.

Pekka Tuunanen, 64, on Ympäristöministeriön pitkäaikainen virkamies, joka on vastannut Sisäasiainministeriössä ja myöhemmin vuonna 1983 perustetussa Ympäristöministeriössä ulkoilulain ja erityisesti ulkoilulain leirintäaluesäännösten valmistelusta sekä lain yksityiskohtaisten pykälien kirjoittamisesta. Lisäksi Pekka Tuunanen on valmistellut mm. jokamiehen oikeuksia, veneilyä, ampumaratoja ja maastoliikennettä koskevia lakeja.

Pekka Tuunanen tunnetaan leirintämatkailun puolustajana ja leirintämatkailun merkityksen korostajana valtakunnallisia matkailustrategioita kehitettäessä. Hän on ollut keskeinen yhteyshenkilö sekä alan yrittäjäjärjestöön Suomen Leirintäalueyhdistykseen että kuluttajajärjestöön SF-Caravaniin.

Pekka Tuunanen sai vuodeksi haltuunsa Suomen Leirintäalueyhdistyksen lahjoittaman kiertopalkinnon. Huomionosoitus annettiin ensimmäistä kertaa.

Lisätietoja:
Vuoden leirintämatkailuvaikuttaja Pekka Tuunanen, puh. 0400 143 934
SF-Caravan ry:n toiminnanjohtaja Timo Piilonen, puh. 050 592 6561