Vielä ehtii mukaan kursseille

Vielä ehtii mukaan kursseille

22.10.2010

Marraskuun kursseille on vielä jokunen paikka jäljellä. Järjestyksenvalvoja peruskurssi pidetään 13.-14.11. ja 20.-21.11. Turussa. Sosiaalinen media yhdistyksen viestinnässä -kurssi on 13.11. Ylöjärvellä.

Järjestyksenvalvoja peruskurssin kurssipaikka on Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan laitosrakennus Medisiina, anatomian ryhmätyöhuone I (AR I), C2-kerros, osoitteessa Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku.
Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot yleisötilaisuuksien järjestyksenvalvojan tehtävistä, vastuusta, velvollisuuksista ja oikeuksista. Kurssin päätteeksi suoritetaan koe, kokeen hyväksytysti suorittaneet voivat hakea hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi (järjestyksenvalvojakorttia) oman paikkakunnan poliisilta.

Sosiaalinen media yhdistyksen viestinnässä -kurssi pidetään lauantaina 13.11. Voionmaan opistolla Ylöjärvellä. Kurssilla opii hyödyntämään sosiaalisen median työkaluja kuten Facebookia yhdistyksen viestinnässä. Kurssin jälkeen osaa aktivoida yhdistyksen toimintaa ja jäsenistön keskinäistä vuorovaikutusta sosiaalisen median avulla. Kurssilla käydään läpi sosiaalisen median/Facebookin perusasiat ja luodaan jokaiselle kurssilaiselle / kurssilaisen yhdistykselle tai ryhmälle oma Facebook ‐viestintäsivu. Kouluttajat lupaavat, että homma on helppoa kuin heinänteko.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset molemmille kursseille tästä

Ilmoittautumiset kursseille torstaihin 28.10. mennessä.

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla anne.nieminen @ karavaanarit.fi tai puhelimitse numeroon (03) 615 3132 Anne Nieminen.