Uutta tekniikkaa ja ulkomaanmatkailua Caravan Showssa

Uutta tekniikkaa ja ulkomaanmatkailua Caravan Showssa

2.11.2004

Hyviä ostoksia, mukavaa yhdessäoloa, mielenkiintoisia luentoja. Tätä kaikkea on luvassa Caravan Show 2005 –messuilla.
SF Caravan ry:n ja Turun Messu- ja Kongressikeskuksen järjestämässä messutapahtumassa kuullaan lukuisia aiheeseen liittyviä luentoja ja tietoiskuja. Hallit ovat täynnä nähtävää ja ostettavaa ja tunnelmakin katossa.
Tammikuun 6.-9. päivä järjestettävä Caravan Show on loppiaisen vuoksi nyt peräti nelipäiväinen osto- ja viihdetapahtuma.

Vuoden 2005 Caravan Show –messuilla esillä ovat mielenkiintoiset maateemat.
Karavaanimatkailun näkökulmasta tutustutaan mm. Kanadaan, Italiaan, Taiwaniin ja Puolaan. Lisäksi messuilla kuullaan tietoiskut mm. matkailuajoneuvojen talvihuollosta ja karavaanimatkailun ympäristöystävällisyydestä. Neljän päivän aikana matkailuauto ja -vaunuilijoiden on mahdollista kartuttaa ja päivittää tietojaan yhteensä yli 30 tietoiskussa.

Neljän päivän juhlat

Tammikuinen karavaanaritapahtuma on päivää pidempi kuin aikaisemmin. Peräti nelipäiväinen suurtapahtuma järjestetään viihteen ja tiedon ympärille 6.-9. tammikuuta. Suomen laajimpien Caravan-messujen vahvuutena on ainutlaatuinen mahdollisuus leiriytyä messujen välittömässä läheisyydessä. Caravan – treffeille onkin perinteisesti kokoontunut useita satoja auto- ja vaunukuntia. Näin messukävijät ovat voineet nauttia mm. viihteellisestä iltaohjelmasta. Huippuesiintyjinä ovat täll kertaa mm. Jussi & The Boys, Unelmavävyt ja Lola Odusoga. Leiriytymisen alueella järjestää SF -Caravan Turku ry. Tapahtuma on maankuulu yhteishengestään ja tunnelmastaan.

Mobiilitekniikka teemana

Caravan Show on karavaanarin näkökulmasta vuoden tärkein messutapahtuma. Kaikki tilastot osoittavat, että suurin osa matkailuauto-, -vaunu ja tarvikepuolen hankinnoista tehdään alkuvuodesta.
Suomalainen karavaanari on kiinnostunut uudesta mobiilitekniikasta. Jo ennestään korkeasti sisustetut matkailuautot ja –vaunut varustetaan kiihtyvällä vauhdilla muun muassa autonavigointilaittein. Mobiilitekniikka eri sovellutuksin onkin noussut tammikuisten Caravan Show –messujen pääteemaksi. Mobiilitekniikan suomista uusista mahdollisuuksista kuullaan lisää messujen tietoiskuissa.

Lisätietoja: www.turunmessukeskus.fi, www.karavaanarit.fi