Uusi Kulkurinpuoti avautunut

Uusi Kulkurinpuoti avautunut

6.4.2006

Yhteistyöhön Mattiman Oy:n kanssa

Karavaanarin merkkituotteiden välittämisestä jäsenistölle on tehty yhteistyösopimus SFC-Markkinointi Oy:n ja Mattiman Oy:n välillä. Sopimus allekirjoitettiin maaliskuun lopussa ja yhteistyö alkaa välittömästi.

Yhteistyösopimuksen mukaan Mattiman Oy vastaa SF-Caravan-tunnuksilla olevien merkkituotteiden myynnistä ja välittämisestä kaikille karavaanareille. Mattiman vastaa myös tuotteiden suunnittelusta ja tuotemalliston kehittämisestä yhteistyössä SFC-Markkinointi Oy:n kanssa.

Mattiman Oy on toiminut vuodesta 1985. Yhtiö on toimittanut eri yhteisöille räätälöityjä asusteita ja erikoistavaroita. Yhtiön asiakkaita ovat mm. Nuori Suomi ry, Plan, Lastenklinikan Kummit ja Muumimaailma.

Laatutuotteita edulliseen hintaan

Kulkurinpuodin aatteellisena tavoitteena on tarjota kaikille karavaanareille laadukkaita jäsentuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan.

- Yhteistyösopimuksemme mahdollistaa tämän tavoitteen toteuttamisen. SF-Caravan ry ja SFC-Markkinointi Oy ovat tehneet yhteistyötä eri tavoin 1990-luvun alusta lähtien. Nyt solmittu sopimus pyrkii siihen, että karavaanarit saavat oman "hovihankkijansa", joka on myös kiinnostunut karavaanareiden antamasta palautteesta ja ideoista, sanoo SFC-Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Timo Piilonen.

Takavuosina hyvinkin suosittu sinivihreä SF-Caravan toppaliivi oli Mattimanin tuotantoa. Liivien kestävyydestä kertoo, että toistakymmentä vuotta sitten tehtyjä liivejä näkyy paljon vieläkin karavaanareitten päällä.

Monet tavat tilata

Karavaanarin uusia merkkituotteita voi tilata Mattiman Oy:stä puhelimitse numerosta (09) 439 1300, faxilla (09) 4391 3010 tai internetistä sivuilta www.kulkurinpuoti.fi. Myös SF-Caravan ry:n sivulta www.karavaanarit.fi on banneri suoraan uuteen Kulkurinpuotiin. Lisäksi Kulkurinpuodin tuotteita voi olla kesän aikana myytävänä jäsenyhdistysten treffeillä.

Uusista tuotteista ja tarjouksista ilmoitetaan jokaisessa Caravan-lehdessä. Tuotemallistoon ja ilmoituksiin laitetaan jatkuvasti tarjolla olevia tuotteita, vaihtuvia erikoistarjouksia, lahjatavaroita ja vuoden aikojen mukaan vaihtuvia tuotteita.

Liiton toimistossa Hämeenlinnan Viipurintiellä on kaikkien tuotteiden näyttely. Hämeenlinnan toimistosta ei voi ostaa tuotteita mukaansa, mutta voi jättää tilauksen. Tuotteet tulevat asiakkaalle postitse joko postiennakolla tai tilauksen yhteydessä maksettuina.

Kenttämyyjiä haetaan

SF-Caravan-tuotteiden myyjiksi haetaan vapaaehtoisia, jotka voisivat toimia tuotteiden esittelijöinä ja myyjinä yhdistysten treffeillä. Kenttämyyjiksi haluavien on mahdollista ostaa erikoishintainen mallistopaketti Mattiman Oy:ltä edulliseen hintaan. Mattiman kouluttaa kaikki kenttämyyjät. Kenttämyyjiksi haluavat voivat ottaa yhteyttä soittamalla Mattiman Oy/Kristiina Penger puh. 040 708 3080.

Jäsentarrat ja -tarvikkeet

Jäsennumerotarrat, liput ym. järjestötarvikkeet tilataan vanhan mallin mukaisesti liiton toimistolta puh. (03) 615 311 tai verkkokaupan kautta.