Turun Caravan Show & Camping aloittaa karavaanarin vuoden

Turun Caravan Show & Camping aloittaa karavaanarin vuoden

3.1.2008

Tervetuloa automatkalle Turkuun

Caravan Show & Camping aloittaa karavaanarin vuoden

Caravan Show & Camping 2008 on alkuvuoden suurin matkailuautoalan messutapahtuma Suomessa. Messut pidetään Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 11.-13.1.2008. Nähtävää riittää neljässä messuhallissa, matkailuautoja ja -vaunuja on esillä lähes 200 kpl!

Messuilla on esillä kaikki suurimmat ja tärkeimmät Suomessa myytävät matkailuvaunu- ja automerkit: Adria, Bürstner, Casa Sharky, Concorde, Dethleffs, Elnagh, Eura Mobil, Frankia, Globecar, Hobby, Kabe, Kentucky, Knaus, Mammut, McLouis, Miller, Mooveo, Pilote, Poksi, Polar, Pössl, Rimor, Solifer, Subaru, Sunlight, Tabbert, TcMobile, T.E.C., Travel Master, Travel Zip ja XGO.

Lisäksi messuilla ovat edustettuina mm. lomakohteet, leirintäalueet, laivayhtiöt, matkailuajoneuvoalan tarvikekauppiaat ja muut retkeilyvarusteet. Messuilla on siis kaikkea mitä tarvitset onnistunutta automatkailuvuottasi varten.

Tarjolla viihdettä ja asiaa

Viihde on oleellinen osa Caravan Show & Camping -messuja. Viihdeohjelman tähtenä messuilla loistaa tanssilavojen kuningatar Anne Mattila Mistral-orkestereineen. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää puolestaan Hattiwatit-orkesteri. Treffiläisten iltatansseja tahdittaa tuttuun tapaan Lasse Laaksonen ja Hotline.

Messuilta löydät myös vinkkejä ja ideoita retkikeittiöön. Makupalakokki Janne Pekkala kokkaa retkieväitä ja -aterioita jokaisena messupäivänä. Tule poimimaan parhaat vinkit omaan retkikeittiöösi!

Uutta on myös messujen yhteydessä sunnuntaina järjestettävä karavaanarikirkko, jossa siunataan tulevan vuoden matkat. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Asiantuntijat tavattavissa messuilla

Caravan Show & Camping tunnetaan monipuolisesta asiaohjelmastaan. SF-Caravanin kokoamissa tietoiskuissa karavaanimatkailun asiantuntijat antavat neuvoja niin ensikertalaisille kuin kokeneille karavaanareille. Tietoiskujen aiheina ovat mm. leirintäalueet ja ympäristö, liikenne- ja matkailuturvallisuus, sähkö ja nestekaasu sekä koti- ja ulkomaiset matkakohteet. FICC-rallyyn Etelä-Koreaan ja Pohjoismaisille Karavaanipäiville Norjaan lähtöä suunnitteleville on luvassa runsaasti tietoa.

Messujen avajaisia vietetään perjantaina 11.1. kello 16.00. Samalla julkistetaan Vuoden Caravan-alueet 2007.

Suomen suurimmat talvitreffit

SF-Caravan Turku ry järjestää messujen yhteydessä treffit, jotka ovat Suomen suurimmat talvitreffit. Messukeskuksen ympärille odotetaan noin 500 matkailuajoneuvoa. Treffimaksuun (60 €) kuuluu messusisäänkäynnin ja -ohjelman lisäksi mm. iltatanssit perjantaina ja lauantaina.
Lisätiedot treffeistä: www.sfcturku.fi tai puh. 041 775 1473.

Koko messuohjelma löytyy osoitteesta www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus järjestää tapahtuman yhteistyössä SF-Caravan ry:n kanssa.

Messujen aukioloajat:
perjantaina ja lauantaina klo 10-18
sunnuntaina klo 10-17

Treffimaksu 60 € /vaunukunta (sis. sisäänpääsyt, ohjelman, iltaohjelman)

Pääsyliput:
Aikuiset 12 €
Lapset (7-15 v.) 5 €
Perhe (2 aik. ja lapset alle 10 v.) 25 €
Ryhmälippu (väh. 10 henk/ryhmä) 9 €
Eläkeläiset, opiskelijat 9 €


© Turun Messu- ja kongressikeskus