Tervetuloa uusittuun Internet-palveluumme!

Tervetuloa uusittuun Internet-palveluumme!

28.3.2002

Karavaanareitten uusittu Internet-palvelu on avattu.+
Internet-palvelu on kokenut täydellisen muodon muutoksen, mutta sisältää entisten palvelujensa kuten Kulkurinpuoti -verkkokauppa, Etuteltan puheet -keskustelu ja Jäsenpalvelu, lisäksi uusia sivuja ja palveluja. Uudet sivukokonaisuudet avautuvat kokonaisuudessaan huhtikuun aikana.

Uusia palveluja+
Uutta on käyttäjien mahdollisuus rekisteröityä Internet-palvelun käyttäjiksi. SFC:n jäsenille, jotka rekisteröityvät palvelun käyttäjiksi on avattu myös täysin oma SFC-jäsensivustonsa, joka sisältää jäsentietoa ja Jäsenpalvelun.

Uusi Karavaanari-Chat mahdollistaa reaaliaikaisen keskustelun ja Karavaanarin Pörssi ilmoitusten jättämisen pörssiin. Uusittu ostoskori- ja maksujärjestelmä sekä rekisteröityminen helpottavat ja nopeuttavat asiointia Kulkurinpuodissa, Jäseneksi liittymisissä ja Jäsenpalveluissa.

Uusi tekninen julkaisu- ja ylläpitojärjestelmä+
Internet-palvelu on uudistunut kokonaisuudessaan ja sisältää käyttäjien rekisteröitymisen lisäksi täysin uuden julkaisu- ja päivitysjärjestelmän, jonka avulla sivustoa voidaan kehittää ja päivittää SF-Caravan ry:n henkilöstön toimesta. Tämä varmistaa entistä paremmin sivujen ajantasaisuuden ja tietojen oikeellisuuden.

Käyttöhäiriöt ja -ongelmat+
Käyttöönoton alkuvaiheessa esiintyy todennäköisesti erilaisia teknisiä ja muita käyttöön liittyviä häiriöitä ja ongelmia, jotka tulevat ilmi vasta todellisessa käytössä. Tämän vuoksi, jotta voisimme poistaa mahdolliset tekniset- ja käyttöhäiriöt mahdollisimman pikaisesti, pyydämme, että ilmoittaisitte niistä suoraan meille alla oleviin sähköpostiosoitteisiin.

Toivotamme Teidät kaikki tervetulleiksi uudistuneeseen Karavaanarit.fi Internet-palveluun.+

Internet-tuottaja Timo Nikkilä
SF-Caravan ry:n ja Caravan-lehden henkilökunta

Käyttökokemukset ja -ongelmat sekä palautteet tkn@tkn-yrityspalvelut.fi
Tekniset ongelmat ja käyttöhäiriöt tuki@optinet.fi