St1 yhteistyöhön SF-Caravanin kanssa

St1 yhteistyöhön SF-Caravanin kanssa

9.5.2022

St1 Oy ja SF-Caravan ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. SF-Caravan ry:n jäsenet saavat alennusta bensiinistä ja dieselistä käyttämällä uutta St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustettua jäsenkorttia. SF-Caravanin jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1-asemalla ja miehitetyillä Shell-asemilla käteisalennuskorttina. Shell Express-asemilla etua ei saa.

Jäsenkortilla saatava alennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia.

Uudet St1-alennuskoodilla varustetut jäsenkortit toimitetaan jäsenille noin kahden viikon kuluttua vuosittaisen jäsenmaksulaskun maksamisesta. Mikäli jäsen haluaa uuden jäsenkortin aikaisemmin, voi uuden jäsenkortin tilata veloituksetta osoitteessa www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset-jasenyyteen valitsemalla Tilaan uuden jäsenkortin St1:n alennuskoodilla. Uusi kortti toimitetaan noin kahden viikon kuluttua sen tilaamisesta.

Etuja myös HelmiSimpukoista ja lämmitysöljystä

Jäsenkortilla saa jatkossa myös voimassa olevat vaihtuvat HelmiSimpukka-edut. Lisäksi lämmitysöljystä saa alennusta 0,5 senttiä/litra. Lämmitysöljyedun saa alennuskoodilla ”SFC” St1-sivulta tilatessa tai ilmoittamalla kortissa näkyvän St1-alennuskoodin puhelimitse tehtävän lämmitysöljytilauksen yhteydessä.

Lisäetuja kortin rekisteröimällä

Jos SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen rekisteröi korttinsa St1:n nettisivuilla, on hän myös oikeutettu kulloinkin voimassa oleviin St1:n neuvottelemiin kolmannen osapuolen tarjoamiin etuihin.

Lisätietoja: karavaanarit.fi/jasenyys/jasenedut/st1