SF-Caravan MasterCard uusi jäsenetu

SF-Caravan MasterCard uusi jäsenetu

13.9.2004

Handelsbanken Rahoitus Oyj ja SF-Caravan ry ovat allekirjoittaneet yhteistoimintasopimuksen. Sopimuksen mukaan Handelsbanken Rahoitus Oyj tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäsenille mahdollisuutta hankkia kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, joka on nimetty SF-Caravan MasterCard kortiksi. Yhteistyösopimus on tällä erää kolmivuotinen.

Tärkein erikoisetu SF-Caravan MasterCard kortissa on, että siinä ei ole vuosimaksua lainkaan. Tällaista etua ei tiettävästi tällä hetkellä muilla maksuaika- ja luottokorteilla ole. Kortin omistamisesta ei ole mitään kuluja, jos korttia ei käytä. Tavallisille korttiostoille saa aina noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Korttia käytettäessä tilinhoitopalkkio on 4 €/kk, vain niiltä kuukausilta, kun tilillä on laskutettavaa saldoa. Korottoman maksuajan jälkeen laskun voi maksaa kerralla tai tarvittaessa pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Korko on tällöin Handelsbanken Prime365 + 8,5 %-yksikköä (esim. 09/04 10,781 %). Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko on 12,28 % (9/04) 2000 euron luotolle.

Kortin käyttömahdollisuudet ovat runsaat. Suomessa voit asioida noin 50 000 myyntipisteessä. Ulkomailla MasterCard kortin hyväksyviä myyntipaikkoja on yli 22 miljoonaa. Ulkomailla matkatessa voit nostaa käteistä rahaa kaikista MasterCard-tunnuksin varustetuista pankkiautomaateista ja pankkien konttoreista.

MasterCard kortin luottoraja voi olla 500-10 000 euroa. Handelsbanken Oyj tekee asiasta luottopäätöksen jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Kortin hakulomakkeita voit tilata Handelsbanken Rahoituksesta sähköpostilla mirja.vuorinen@handelsbanken.fi, faksilla 09-133 77 99 tai käyttämällä Caravan-lehdessä olevaa kuponkia. Myös SF-Caravan ry:n kotisivuilta www.karavaanarit.fi löydät lisätietoa. Korttilomakkeita on myös jaettavana liiton toimistossa Hämeenlinnassa ja kaikilla SF-Caravan ry:n osastoilla tulevilla karavaanimatkailun messuilla.

Handelsbanken Oyj:n henkilökuntaa on mukana kertomassa SF-Caravan MasterCardista Caravan Showssa Turussa 6.-9.1.2005. Messuilla on mahdollisuus saada luottopäätös välittömästi. Lisäksi messujen tietoiskuissa esiteellään korttia tarkemmin.
SF-Caravan MasterCard korttiin kuuluu ryhmävakuutus, joka antaa turvaa MasterCard kortilla maksetuille matkoille, ostetulle irtaimelle omaisuudelle ja käteisostolle. Matkaturva (tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutus) antaa turvaa tilinhaltijalle ja hänen mukanaan matkustaville perheenjäsenille enintään 90 vrk kestävillä ulkomaanmatkoilla, jos matkakustannuksista on maksettu SF-Caravan MasterCard tililtä vähintään 50 %.

Ostoturva korvaa yli 75 euroa maksavan irtaimen omaisuuden varkauden ja vahingoittumisen, jos se on maksettu SF-Caravan MasterCard tililtä ja edellyttäen, että varkaus ja vahingoittuminen on sattunut enintään 60 vrk kuluessa ostopäivästä. Nostoturva korvaa em. tililtä nostetun käteisen rahan ryöstön, jos ryöstö on sattunut enintään 24 tunnin kuluessa rahan nostosta. MasterCard kortin vakuutukset myöntää AIG Europe S.A.sivuliike.