SF-Caravan kouluttaa

SF-Caravan kouluttaa

16.10.2015

Tänä syksynä SF-Caravanilla on kolme koulutusta. Kaikille kursseille ehtii vielä ilmoittautua.

Karavaanarin EAK-kouluttaja -kurssi järjestetään 7.11.2015 klo 10 - 17 Parolassa.
Kurssi on tarkoitettu sellaisille karavaanareille, jotka ovat valmiita tilaisuudessa esillä olevan aineiston pohjalta järjestämään koulutusta ja neuvontaa myös omissa yhdistyksissään ja järjestämään aktiivisesti tilaisuuksia.
Päivän kurssin tavoitteena on antaa EAK-koulutuksen käyneille karavaanareille valmiudet pitää esitetyn materiaalin pohjalta omia neuvontatilaisuuksia esimerkiksi yhdistysten tilaisuuksissa. Kurssi on teoriaopetusta, jossa kouluttajina ovat Liikenneturvan kouluttajat.
Ilmoittautumiset keskiviikkoon 21.10.2015 mennessä www.karavaanarit.fi/EAK-kurssi

Järjestyksenvalvoja peruskurssi (kesto 32 h) järjestetään Turussa 7.-8.11. ja 21.-22.11.
Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot yleisötilaisuuksien järjestyksenvalvojan tehtävistä, vastuusta, velvollisuuksista ja oikeuksista. Kurssin päätteeksi suoritetaan koe, kokeen hyväksytysti suorittaneet voivat hakea hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi (järjestyksenvalvojakorttia) oman paikkakunnan poliisilta.
Kurssin sisältö koostuu teoria-osuudesta sekä voimankäyttö osuudesta, hätäensiavusta ja palo-pelastusosuudesta.  Kurssin mitään osiota ei voi korvata itseopiskelulla. Kurssin kesto on 32 tuntia eli neljä päivää, kaksi viikonloppua.
Ilmoittautumiset kurssille 26.10. mennessä
www.karavaanarit.fi/JV-kurssi-2015

SF-Caravanin yhdistystoiminnan perusteet -kurssi järjestetään seitsemällä paikkakunnalla eri puolella Suomea lauantaina 12.12.2015 klo 10 - 14.
SF-Caravanin jäsenyhdistysten nykyiset ja uudet puheenjohtajat, varapuheenjohtajat, sihteerit, hallituksen jäsenet, toimikuntien jäsenet ja muut toimihenkilöt sekä muut yhdistystoiminnasta kiinnostuneet ovat kurssin kohderyhmä.
Päivän kurssin tavoitteena on antaa osallistujille perusvalmiudet SF-Caravanin jäsenyhdistysten luottamustoimissa toimimiseen. Lisäksi kurssilla annetaan perustiedot SF-Caravanin toiminnasta ja tavoitteista. Kurssi on erityisen hyödyllinen kaikille uusille luottamustehtäviin valituille. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus keskustella ja antaa palautetta SF-Caravanin toiminnasta.
Ilmoittautumiset kurssille 19.11.2015 mennessä www.karavaanarit.fi/yhdistystoiminnanperuseet

Lisätietoja kaikista kurssesita www.karavaanarit.fi

Kaikki kurssit ovat osallistujalle maksuttomia jäsenetuja. Mikäli osallistuja jää tulematta kurssille ilmoittamatta poissaoloaan, lähetetään hänelle 50 € peruutusmaksu.