SF-Caravan juhlii 50-vuotista taivaltaan Hämeenlinnassa

SF-Caravan juhlii 50-vuotista taivaltaan Hämeenlinnassa

16.5.2014

Järjestäytyneitä karavaanareita, matkailuvaunun tai matkailuauton käyttäjiä, on tällä hetkellä noin 63 500. 50-vuotisjuhlavuotta viettävän SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäsenmäärä on kasvanut vuosittain vuodesta 1997 alkaen ja on nyt kaikkien aikojen suurin. SF-Caravan juhlii 50 vuotta viikonloppuna Hämeenlinnassa juhlaliittokokouksella, valtakunnallisella tapaamisella Aulangon leirintäalueella ja Riku Niemi Orchestran konsertilla Verkatehtaalla.

Liitto pitää juhlaliittokokouksensa Hämeenlinnan Verkatehtaalla lauantaina 17.5. kello 10:00. Liittokokouksessa huomioidaan vapaaehtoisia toimijoita sekä päätetään normaalit, liiton sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat.

Valtiovallan tervehdyksen juhlivalle järjestölle tuo liikenne- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, ja Hämeenlinnan kaupungin tervehdyksen kaupunginjohtaja Timo Kenakkala. Juhlapäivä huipentuu juhlakonserttiin, jossa esiintyy Riku Niemi Orchestra solisteinaan Johanna Iivanainen ja Pepe Willberg.

Verkatehtaan juhlaliittokokousta ovat kaikki halukkaat tervetulleita seuraamaan. Puhe- ja äänioikeus kokouksessa on SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten virallisilla kokousedustajilla. Illan juhlakonserttiin on lippuja vielä saatavissa Verkatehtaan lipunmyyntipisteestä sekä Lippupalvelun toimipisteistä.

Aulangon leirintäalue täyttyy juhlivista karavaanareista

Juhlaviikonloppu kokoaa Aulangon leirintäalueelle ja lomakylään lähes 500 karavaanaria. Osa kutsuvieraista majoittuu kaupungin hotelleissa. Aulangon leirintäalueen ohjelmassa on mm. tanssit ladossa sekä perjantaina että lauantaina. Lisäksi on mahdollisuus harjoitella ajotaitoja matkailuvaunun peruutuksessa sekä suorittaa ajotaitomerkkejä. Kokousvieraat tutustuvat myös kaupungin nähtävyyksiin omaan tahtiin.

Lue lisää juhlavuodesta ja tutustu juhlapäivän 17.5. ohjelmaan täällä.