Radioamatöörikerholle uudet vetäjät

Radioamatöörikerholle uudet vetäjät

10.8.2018

SF-Caravanin Radioamatöörikerho on saanut uudet vetäjät. Oululainen pariskunta, Tiina Kela ja Kari Nikumaa (SFC 155373) ovat ottaneet tehtävän vastaan loppukesästä. Tiina ja Kari ovat kohtuullisen uusia karavaanarijäseniä, mutta kokeneita radioamatöörejä. Tiina on jäsenenä Suomen Radioamatööriliiton hallituksessa. Molemmat toimivat myös oululaisen radiokerhon, Kahdeksikkojen kerho ry:n hallituksessa. Reissuilla parilla on aina mukana radioamaröörilaitteet.

Radioamatööriharrastus on yleisempää karavaanareiden keskuudessa kuin mitä SF-Caravanin radioamatöörikerhon jäsenmäärästä voisi päätellä. Myös Suomen Radioamatööriliiton SRAL:in jäsenistössä on runsaasti karavaanareita, jotka eivät ole vielä SF-Caravanin jäseniä. Yhteistyötä on tarkoitus jatkossa tiivistää.

SF-Caravanin Radioamatöörikerhon jäsenmaksu on vain 10 euroa vuodessa. Jäsenmaksulla, joka kerätään normaalin vuosijäsenmaksun yhteydessä, kustannetaan mm. Ficoran maksu omalle OH-tunnukselle. Kerhon muut tapahtumat ja toiminta, leirit ja treffit hoidetaan aina omakustanteisesti.

Tiina Kela (OH8BBO) ja Kari Nikumaa (OH8GT) toivovat kerhon jäsenten ja kaikkien toiminnasta kiinnostuneiden yhteydenottoja joko kännykällä 045 349 8500 (Tiina) tai 040 5222556 (Kari) tai sähköpostilla radioamateurs@karavaanarit.fi.