Pohjoismaiset Karavaanipäivät alkaa Kokemäellä

Pohjoismaiset Karavaanipäivät alkaa Kokemäellä

10.7.2017

Pitkäjärven vapaa-ajankeskus täyttyy pohjoismaisista karavaanareista. 9.-15.7.2017 järjestettävä tapahtuma kerää 200 matkailuvaunua ja -autoa. Tapahtuman viralliset avajaiset pidetään tänään kello 15.00.

Viikon aikana ohjelmassa on järjestettyjä retkiä, kuten retket Vanhaan Raumaan, Poriin, Kokemäen sähkömuseoon ja Harjavaltaan Emil Cedercreutzin museoon. Joka ilta on Pitkäjärven ravintolassa ohjelmaa, yhteisiä illanviettoja, karaokea ja tanssia. Viikon aikana kisaillaan karavaanareiden golf-mestaruudesta Nakkila Golfissa. Myös lapsille on leirin aikana runsaasti omaa ohjelmaa.

Pohjoismaisten Karavaanipäivien erikoisuuksia ovat mm. matkailuvaunun taitoajon eli Caramban (= CARavan clubs Avencerade MästerskapsBAna) pohjoismaiset mestaruuskilpailut. Kilpailupaikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Carambassa on tarkoituksena ajaa kuvioitu rata auto+matkailuvaunu-yhdistelmällä mahdolisimman nopeasti ja virheettömästi. Lisäksi viikon aikana jokainen leiriläinen voi kehittää omaa ajamistaan suorittamalla karavaanareiden ajotaitomerkkejä.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Nordiska Caravan Rådet, pohjoismaisten leirintämatkailun keskusliittojen yhteistyöelin. Paikallisina järjestäjinä toimivat SF-Caravan ry ja SF-Caravan Kokemäen Seutu ry.

Tapahtumaan osallistuu pohjoismaiden lisäksi vieraita ainakin Saksasta, Unkarista, Sveitsistä ja Hollannista. Pohjoismaiset Karavaanipäivät järjestetään 54. kerran. 

Lisätietoja: www.nct2017.fi. Seuraa tapahtumia myös Facebook-sivulla @nordicrally - Nordisk Camping Träff.

Uutiset

Lisää