Pohjoismaiset karavaanipäivät Kuopion Rauhalahdessa 2020

Pohjoismaiset karavaanipäivät Kuopion Rauhalahdessa 2020

19.6.2019

SF-Caravan ry ja Suomi Camping Oy julkaisivat yhteistyösopimuksen

Pohjoismaiset karavaanipäivät Kuopion Rauhalahdessa 2020

Pohjoismaiset Karavaanipäivät, Nordisk Camping Träff pidetään Kuopiossa, Matkailukeskus Rauhalahdessa 6.-10.7.2020. Tapahtuma, jota markkinoidaan laajasti maailmalle myös nimellä Nordic Camping Rally, on matkailuajoneuvo käyttäjien ja leirintämatkailijoiden ohjelmallinen kokoontuminen. Tapahtumaan odotetaan lähes 300 matkailuajoneuvoyksikköä yli 10 eri maasta.

Pohjoismaiset Karavaanipäivät järjestettiin Kuopiossa edellisen kerran vuonna 2009. Silloin tapahtuma oli loppuunmyyty. Ensi kesän kokoontumisesta odotetaan vähintään samaa. Kuopioon ja Rauhalahteen ihmisiä vetävät mm. lapsiperheille sopiva ohjelma ja tapahtumaympäristö, retkiohjelma kiertoajeluineen ja risteilyineen Alahovin viinitilalle, kesäteatterimusikaali ja Jätkänkämpän savusauna. Myös Matkailukeskus Rauhalahden omat palvelut ovat tasokkaat ja monipuoliset.

  • Kuopiossa on paljon eksoottista koettavaa ja nähtävää ulkomaisille vieraillemme ja sopivasti tekemistä koko viikoksi kotimaisille karavaanareille, sanoo tapahtuman koordinaattori Timo Tarvainen SF-Caravan ry:stä.
  • Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa mainiot puitteet leiriytyjille. Lisäksi meillä on mukana paikallista talkooväkeä ohjelmoimassa ja huolehtimassa vieraiden viihtymisestä. Myös Kuopion kaupunki on luvannut tukea järjestelyitämme, perustelee Tarvainen Kuopion valintaa tapahtumapaikaksi.

Pohjoismaisia Karavaanipäiviä on vietetty vuosittain jossakin pohjoismaassa vuodesta 1965 alkaen. Viime vuosina osanottajien maakirjo on laajentunut; keskikesän Suomi houkuttelee automatkailijoita ja karavaanareita myös muista Euroopan maista.

Lisätietoja:

Timo Tarvainen, SF-Caravan ry, puh. 0400 500 121

Sami Simonen, Matkailukeskus Rauhalahti, sami.simonen@visitrauhalahti.fi

www.nct2020.fi