Pohjoismaiset Kalottipäivät käyntiin Oulujärven rannalla, Vaalassa

Pohjoismaiset Kalottipäivät käyntiin Oulujärven rannalla, Vaalassa

1.9.2017

Karavaanarit kokoontuvat tänään Caravan Ruununhelmeen viikonlopun kestäville Pohjoismaisille Kalottipäiville. Pohjoismaiset Kalottipäivät (Nordisk Kalott Träff) on Nordiska Caravan Rådetin koordinoima tapahtuma, jolla on pitkät perinteet pohjoismaisten karavaanareiden kokoajana. NCR:n jäsenjärjestöjä ovat Caravan Club of Sweden, Norsk Bobil og Caravan Club sekä SF-Caravan. Tällä kertaa Kalottipäivien järjestäjänä toimii SF-Caravan Oulujärven seutu ry.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautunut reilut 50 matkailuajoneuvoyksikköä. Pääasiallisesti osanottajat ovat Suomesta ja Ruotsista. Caravan Ruununhelmessä on 400 sähköistettyä paikkaa. Viikonlopuksi on luvattu poutasäätä, joten osallistujamäärä noussee reilusti ennakkoilmoittautuneiden määrästä.

Tapahtuma on avoin kaikille karavaanareille, ja osallistumismaksu 75 euroa / yksikkö maksetaan saavuttaessa. Kalottipäivien osallistumismaksuun sisältyy matkailuajoneuvopaikka henkilömaksuineen (max. 2 aikuista ja 2 lasta) kahdeksi vuorokaudeksi, valosähkö, sauna yleisillä vuoroilla sekä tanssit molempina iltoina. Perjantaina tanssitaan orkesterin tahdittamana ja lauantaina tanssitaan karaoken tahtiin. Lauantaina on juhlallisten avajaisten lisäksi paljon erilaista ohjelmaa, kuten ohjattu marjaretki lähimetsiin. Maajoukkuehenkeä nostatetaan laserammuntakilpailuilla.

Lisätietoa ja Kalottipäivien ohjelman löydät tapahtumakalenterista.