Naistenpäivän onnittelut sähköisesti karavaanarit.fi -sivustolta

Naistenpäivän onnittelut sähköisesti karavaanarit.fi -sivustolta

8.3.2011

Karavaanarit.fi -sivuston jäsenpalveluihin on nyt uutuutena lisätty sähköinen postikortti. Muista ystävääsi sähköisellä postikortilla vaikkapa naistenpäivän kunniaksi. Sähköisen postikortin lähettäminen on SF-Caravan ry:n jäsenilleen tarjoama maksuton palvelu.

SF-Caravan ry:n jäsenenä olet oikeutettu kirjautumaan jäsensivuille, kunhan ensin rekisteröidyt sivustomme käyttäjäksi.

Jäsensivuilla pääset hoitamaan jäsenasioitasi, osallistumaan jäsenkeskusteluun, jättämään ilmoituksia Tavaratorille, tilaamaan kansainvälisen ja pohjoismaisen leirintäkortin, leirintäshekit sekä ilmoittautumaan kursseille.

Caravan-lehdet ja Leirintäopas ovat luettavissa sähköisinä versioina jäsensivuilla, jäsenpalveluissa, joista sähköinen postikorttikin löytyy.

Rekisteröidy nyt jäsensivuille

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt jäsensivuille, tee se nyt täällä. Rekisteröityminen tehdään ainoastaan kerran, jonka jälkeen jäsensivuille kirjaudutaan etusivun www.karavaanarit.fi pikalinkistä "Kirjaudu jäsensivuille". Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumerosi.

Facebook-sivulla jo 700 "tykkääjää"

SF-Caravan ry:n Facebook-sivu saavutti 700 tykkääjän rajapyykin. Käy sinäkin katsomassa liiton "seinä". Facebook-sivuille vievät linkit löydät karavaanarit.fi -sivuston etusivulta sekä Ajankohtaista-sivulta.