Messilä ja Sexsjö Vuoden Caravan-alueet

Messilä ja Sexsjö Vuoden Caravan-alueet

28.4.2003

Camping Messilä Hollolasta ja Sexsjö Pedersörestä ovat karavaanareitten mielestä maamme parhaat leirintäalueet. Vuoden Caravan-alueet julkistettiin SF-Caravan ry:n liittokokouksessa Hyvinkäällä 27.4.2003.
Vuoden Caravan-alueet nimeää vuosittain SF-Caravanin liittohallitus jäsenäänestyksen perusteella. Camping Messilä valittiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi ja Sexsjö parhaaksi SF-Caravanin jäsenalueeksi. Messilä on saavuttanut karavaanareitten suosion monipuolisilla palveluillaan, ympärivuotisuudellaan ja hyvällä hengellään. Messilä on aiemmin valittu Vuoden alueeksi vuonna 1987.
Pedersören kunnassa sijaitsevaa Sexsjötä hoitaa SF-Caravan Pietarsaaren seutu ry. Aluetta hoidetaan pääsääntöisesti talkoilla. Sexsjötä on kehitetty pitkäjänteisesti vuosien ajan. Erityiskehuja Sexsjö sai kotoisasta tunnelmastaan, luonnonläheisyydestään, rauhallisuudestaan ja siitä, että alueella puhutaan tasapuolisesti sekä ruotsia että suomea.
Tärkeimpiä perusteita molempien sarjojen voittajille olivat siisteys, viihtyisyys, rauhallisuus, lasten huomioiminen, erilaiset aktiviteetit, kuten marjastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä ystävällinen palvelu. Perusteet vastaavat myös yleisesti karavaanareitten odotuksia kaikille suomalaisille leirintäalueille.

Lisätietoja: Camping Messilä/Päivi Saarela ja Hannu Yrjölä p. 03-753 7006, SFC-Sexsjö/Kennneth Björkskog p. 050-422 3381.