Marja Myllys FICC Youth Commissionin varapuheenjohtajaksi

Marja Myllys FICC Youth Commissionin varapuheenjohtajaksi

4.4.2008

SF-Caravanin edustaja Marja Myllys 23 valittiin pääsiäisen Portugalin Lissabonissa pidetyssä Youth FICC Rally:ssa nuorisokomission varapuheenjohtajaksi. Komission puheenjohtaja on Alankomaiden edustaja Elike Nijhuis. Varapuheenjohtajia on kaksi ja heidän toimikautensa on kaksi vuotta. Valittaessa kunkin tulee olla alle 30-vuotias. Marjan lisäksi toisena varapuheenjohtajana toimii Lisa Yun Tsai Taiwanista.

Komission varapuheenjohtajat valvovat yhdessä puheenjohtajan kanssa, että seuraavan vuoden nuoriso rallyn järjestelyt sujuvat. Puheenjohtajisto on yhteydessä kuukausittain seuraavien nuoriso rallyjen järjestäjiin. He myös vierailevat paikan päällä puolta vuotta ennen leiriä. Kuten Marja sanoo: ”Valvomme siis nuorten oikeuksia ja tarvittaessa otamme osaa muihin tapahtumiin ja keskusteluihin.”

Komission päätapaaminen on pääsiäisenä järjestettävän rallyn yhteydessä.

Marja Myllys on SF-Caravanin Nuorisokerhon puheenjohtaja. Kasvatustieteitä opiskeleva Marja on Seinäjoen seudun yhdistyksen jäsen.

Marja Myllys on toinen suomalainen FICC Youth Comissionin varapuheenjohtajana. Patrick Holmström on toiminut komission varapuheenjohtajana 90-luvun lopulla.

SF-Caravanista oli seitsemän nuorta mukana Pääsiäisen tapahtumassa Lissabonissa. Kaikkiaan tapahtumassa oli mukana nuoria ympäri Eurooppaa lähes 500.