Liikkeellä luonnostaan -arpajaiset

Liikkeellä luonnostaan -arpajaiset

13.2.2015

SF-Caravan ry järjestää Liikkeellä luonnostaan -arpajaiset 15.2. - 15.8.2015 koko maassa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten jäsenistä valtaosa saa kevään aikana postitse arpalähetyksen. Arpajaisten päävoittona on matkailuauto; Sunlight T 60 Fiat 2,3 Multijet 130 Light (arvo 48 255 euroa).

Liikkeellä luonnostaan -arpajaiset toteuttaa Kultareuna ry, jonka kanssa SF-Caravan ry on järjestänyt arpajaisia yhteistyössä aiemminkin. Voittoja on jaossa kaikkiaan 50 026 kpl ja niiden kokonaisarvo on 529 355 euroa.

Arpajaisten tuotto käytetään SF-Caravan ry:n jäsenistölle suunnatun liikenne- ja leirintäturvallisuuden neuvontamateriaalin tuottamiseen sekä SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten luottamushenkilöiden turvallisuuskoulutukseen.

Arpajaislähetys sisältää 6 kpl 5 euron hintaisia arpoja, jotka voi myydä eteenpäin tai lunastaa itselleen. Arpojen myyminen tai lunastaminen on täysin vapaaehtoista. Lunastamattomat arvat palautetaan Kultareunaan samassa kirjekuoressa, ilman postimaksua, kirjoittamalla kuoren päälle ”palautetaan”.

Arpajaisvoittojen lunastaminen onnistuu internetin kautta osoitteessa www.kultareuna.fi tai postittamalla voittokuponki Kultareunaan. Tarkemmat lunastus- ja tilitysohjeet löytyvät arpalähetyksestä.

SF-Caravan ry:n toiveena on, että mahdollisimman moni osallistuisi arpajaisiin sekä hyvän palkinnon toivossa että yhteisten liikenneturvallisuusasioiden edistämiseksi.

Arpajaisten lupanumero POL/2014/16315

Lue Liikkeellä luonnostaan -arpajaisista lisää täältä.