Leirintäarpa-kampanja käynnistyi

Leirintäarpa-kampanja käynnistyi

15.5.2006

SFC-alueet kuntoon arpajaisilla

SF-Caravan ry järjestää Leirintäarpa-nimiset arpajaiset, joiden tuotto käytetään SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten omistamien ja hoitamien leirintäalueiden tason parantamiseen ja erilaisten investointien rahoittamiseen. Arpajaisten toimeenpanijaksi päätettiin valita Kultareuna ry.

Arpajaisten toteuttamisaika on 15.5.-15.10.2006. Suuri osa jäsenperheistä on saanut tai saa lähiaikoina arpalähetyksen, jonka sisältönä on 10 kappaletta 2 euron hintaisia arpoja. SF-Caravan ry toivoo, että arpoja saadessasi voisit myydä omat arpasi lähipiirillesi tai lunastaa ne itse. Näin pääset kokeilemaan onneasi itse arpajaisissa ja pääset omalta osaltasi vaikuttamaan yhteisten SFC-alueitten tason parantamiseen. Luonnollisesti arpajaisiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Pääpalkintona Solifer Artic 480 -matkailuvaunu

Leirintäarvan pääpalkintona on Solifer-matkailuvaunu. Muina palkintoina on mm. navigaattoreita, matkalahjakortteja, taittopyöriä, kylpylälomia, verenpainemittareita ja paljon muuta. Voittoja on yhteensä 46 241 kappaletta yhteisarvoltaan 282 235 euroa. Jokaisen arpalähetyksen mukana on vähintään yksi voitto. Pääpalkinto luovutetaan voittajalle joulukuussa 2006.

SF-Caravan ry on järjestämässä tämänkaltaisia arpajaisia toista kertaa. Vuonna 2003 järjestettiin Elämänvankkurit-arpajaiset yhteistyössä Munuais- ja Siirtopotilaiden Liitto ry:n kanssa. Arpajaisten virallinen järjestäjä on Kultareuna ry, joka myös vastaa kaikissa arpajaisiin liittyvissä tiedusteluissa p. 09-7743 710, www.kultareuna.fi.