Lahden Seutu SF-Caravanin Vuoden yhdistys

Lahden Seutu SF-Caravanin Vuoden yhdistys

11.5.2011

SF-Caravan Lahden Seutu ry on valittu SF-Caravanin Vuoden yhdistykseksi 2010.  Nimitys julkistettiin liiton kevätkokouksessa Porissa.

SF-Caravan Lahden Seutu ry on perustettu 1.10.1970. Yhdistys on liiton kuudenneksi vanhin yhdistys, ja sillä on 1555 jäsentä. Yhdistys toimii laajalla talousalueella Päijät-Hämeessä Lahden ollessa kiistaton keskuspaikka.

Yhdistys on ansioitunut erityisesti monipuolisten karavaanareiden kokoontumisten eli treffien järjestämissä. Yhdistys on järjestänyt ja  järjestää suositut  treffit  Orimattilan kantrimusiikin festivaalin sekä Lahden Caravan-messujen yhteydessä.

Karavaanareiden liikenneturvallisuuden ja ajotaidon parantamiseen tähtäävä ajotaitotoiminta ajotaitomerkkisuorituksineen on SF-Caravan Lahden Seutu ry:ssä vilkasta.

Yhdistyksen tiedotus on hoidettu hyvin sekä säännöllisesti ilmestyvän Vaunuposti-lehden että nykyaikaisten nettisivujen välityksellä.

Monipuolisuus ja vaihtelevuus ovat saaneet liiton puheenjohtaja Juha Hämäläisen nimeämän valintaraadin antamaan Vuoden yhdistys-huomionosoituksen Lahden seudun yhdistykselle.

 

Lisätietoja:

SF-Caravan Lahden Seutu ry:n puheenjohtaja Timo Leppänen, puh. 044 270 0072
SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Juha Hämäläinen, puh. 0400 655 842
SF-Caravan ry:n toiminnanjohtaja Timo Piilonen, puh. 050 592 6561