Karavaanarit.fi -sivusto uudistui

Karavaanarit.fi -sivusto uudistui

12.10.2016

SF-Caravan ry:n uusi nettisivusto www.karavaanarit.fi on julkaistu tänään 12.10.2016. Uudistuksen myötä sivustosta tuli entistä selkeämpi kokonaisuus, josta tieto on helposti ja nopeasti löydettävissä. Uusi ilme on suunniteltu yhdessä sivuston teknisen toteuttajan Avoine Oy:n kanssa.

Uusi karavaanarit.fi -sivusto on responsiivinen, eli sivut skaalautuvat näytön koon mukaan kaikilla laitteilla. Uutta sivustoa on helppo selata ja käyttää nyt myös matkapuhelimella ja tabletilla.  

Asiasanat ovat yksi sivuston uusista ominaisuuksista. Asiasanat auttavat tiedon luokittelussa ja haussa. Sivuston käyttäjä saa sivun alareunassa näkyvää asiasanaa napauttamalla näkyviin listauksen kaikista samaan asiasanaan liittyvistä sivuston aiheista. Asiasanahaun lisäksi jo vanhalta sivustolta tuttu hakusana-haku löytyy sivun ylänurkan suurennuslasi-kuvakkeesta.

Verkkokauppa

”Karavaanarin kaupaksi” nimetystä verkkokaupasta asiakkaat saavat nyt tilattua kaikki tarvikkeet, tarrat ja leirintäkortit yhdessä tilauksessa, yksillä toimituskuluilla.

Kurssit ja tapahtumat

SF-Caravan ry:n järjestämät kurssit ja koulutukset ovat näkyvästi esillä uuden sivuston etusivulla. Etusivulla näkyvät poimintoina myös seuraavat jäsenyhdistysten järjestämät treffit ja tapahtumat. Kaikki tulevat tapahtumat löytyvät Tapahtumakalenterista.

Etuteltan puheet

Etuteltan puheet –palstan keskusteluarkisto on siirretty uudelle sivustolle, joten matka- ja huoltovinkit sekä muu kokemukseen perustuva tieto on edelleen palstalla luettavissa. Uudella sivustolla Etuteltan puheisiin voivat ottaa osaa myös ne ei-jäsenet, jotka kirjautuvat sivustolle Facebook-tunnuksillaan. Näin kaikilla halukkailla on mahdollisuus kysyä neuvoa kokeneemmilta karavaanareilta. Etuteltan puheiden Tavaratori-palstalla jäsenet voivat jättää ilmoituksia ostetaan- ja myydään-osioihin aiemmin käytössä olleen yhden palstan sijasta. Jäsenkeskustelu-palsta on edelleen luettavissa ainoastaan kirjautuneille jäsenille. 

Jäsensivut

Jäsensivuille kirjautuminen tapahtuu sivuston oikeasta yläkulmasta (suurella näytöllä ”Jäsensivut” ja mobiilinäkymässä lukon kuva). Ensimmäisellä käyttökerralla jokainen jäsen tilaa salasanan, jolla kirjautuminen uusille Jäsensivuille tapahtuu. Vanhan karavaanarit.fi -sivuston salasana ei käy enää uudella sivustolla. Tarkemmat kirjautumisohjeet löytyvät tältä sivustolta omana uutisenaan.

Kirjautuneet jäsenet pääsevät mm. lukemaan ja kommentoimaan Jäsenkeskustelua, lisäämään myynti- ja ostoilmoituksia Tavaratorille, lukemaan Caravan-lehden ja Leirintäoppaan sähköisiä versioita, tilamaan Karavaanarin kaupasta leirintäkortteja ja -shekkejä sekä liittymään SF-Caravan ry:n kerhoihin.

Palaute

Pyrimme auttamaan uuden sivuston käytössä parhaamme mukaan ja otamme palautetta mieluiten vastaan sähköpostilla osoitteeseen sf-caravan@karavaanarit.fi.

Tervetuloa käyttämään uutta karavaanarit.fi –sivustoa!