Karavaanarit -sarja käynnistyy MTV3:lla 30.5.

Karavaanarit -sarja käynnistyy MTV3:lla 30.5.

27.5.2011

MTV3-kanavan kesän uutuusohjelma on kotimainen reality-sarja karavaanareista. Karavaanarit nähdään MTV3:lla maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 30.5. alkaen. Sarjassa tutustutaan erilaisiin karavaanareihin ja heidän tarinoihinsa. Joka jaksossa seurataan tapahtumia Camping Messilässä ja nautitaan paikan isäntäparin Päivin ja Hanskin viihdyttävästä seurasta.

Ohjelmasarjan jaksoissa seurataan viikoittain muutaman karavaanarikunnan matkoja ja lomanviettoa, käydään erilaisissa kesätapahtumissa ja nähdään Suomea kauneimmillaan. Vauhtia antavat lisäksi erilaiset karavaanareiden harrastukset ja kommellukset. Katsojat oppivat tuntemaan Camping Messilän Päivin ja Hanskin lisäksi Hartikaiset, Heinot, hellaripojat, Rakkolat, Hakalaxit ja monet muut karavaanarit. Tunnettuja tienkiertäjiä ovat mm. Noora Hautakangas ystävineen, Wilma Schlizewski tyttärineen, Mikkosten perhe ja Jutta Gustafsson seurueineen.

Karavaanarit -sarjan on ohjannut Kim Finn ja sen on tuottanut Blue Media Productions Oy. Lue Karavaanarit-sarjasta lisää täältä.