Karavaanarin tiepalvelu uusi jäsenetu

Karavaanarin tiepalvelu uusi jäsenetu

3.4.2006

SF-Caravan ry ja Autoliiton omistama AL-Palvelut Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla SF-Caravan ry:n jäsenillä on mahdollisuus liittyä Karavaanarin tiepalveluun. Karavaanarin tiepalvelu on SF-Caravanin jäsenille tarkoitettu maksullinen jäsenpalvelu, jonka vuosihinta on 45 euroa.

Karavaanarin tiepalvelu on matkanjatkamispalvelu, joka on tarpeellinen silloin, kun matka katkeaa jostakin syystä. Palvelu voi sisältää puhelinneuvonnan, tiepalvelun, polttoaineen tuonnin, sijaisauton, majoituksen, hinauksen, renkaan vaihdon, muun korvaavan kuljetuksen matkan määränpäähän tai auton noudon korjaamolta tai edellä olevien toimien yhdistelmän tilanteesta ja tapauksesta riippuen.

Karavaanarin tiepalvelu on henkilökohtainen palvelu. Se toimii yhdellä puhelinsoitolla. Soittajan oikeus palvelun käyttöön selvitetään ennen toimenpiteisiin ryhtymistä. Tärkeää myös on, että jäsenetu kattaa järjestetyt palvelut kaikkialla Euroopassa.

Karavaanarin tiepalvelu koskee Suomessa yksityiskäyttöön rekisteröityä enintään 15 vuotta vanhaa henkilö-, paketti- tai matkailuautoa, jonka kokonaismassa on enintään 3 500 kg, sekä siihen kytkettyä perävaunua. Karavaanarin tiepalvelu koskee myös enintään 15 vuotta vanhoja moottoripyöriä. Ulkomaan rekisterissä olevat ajoneuvot eivät ole palvelun piirissä.

Lisätietoja löydät jäsenedut-sivulta