Jäsenmaksulaskun tiedot sähköpostilla

Jäsenmaksulaskun tiedot sähköpostilla

17.1.2023

Perinteisen paperisen laskun sijaan SF-Caravan ry:n jäsenlaskun voi tilata e-laskuna tai maksaa Karavaanarin mobiilissa.

Tilaa e-laskuna

Tilaamalla jäsenlaskun e-laskuna saa laskussa olevat tiedot suoraan omaan verkkopankkiin, jonka jälkeen laskun tiedot kannattaa tarkistaa ennen maksun vahvistamista. E-laskutilauksen voi tehdä omassa verkkopankissa joko maksun yhteydessä tai valitsemalla laskuttajan, SF-Caravan ry:n, laskuttajalistalta. E-laskun tilaamiseen tarvitaan laskun viitenumero ja jäsennumero. Kumpikin yksilöintitunnus löytyy uusimmasta jäsenlaskusta.

Maksa Karavaanarin mobiilissa

Jäsenlaskun voi maksaa sähköisesti myös Karavaanarin mobiilin kautta osoitteessa https://mobiili.karavaanarit.fi. Karavaanarin mobiili on PWA-sovellus, jota voi käyttää niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin. Palveluun kirjaudutaan jäsennumerolla ja salasanalla.

Jäsenlaskun tiedot sähköpostilla

Ennen varsinaisen laskun saapumista osa jäsenistä saa jäsenlaskunsa tiedot sähköpostitse. SF-Caravan ry:n vuosittaisen jäsenlaskun tiedot toimitetaan sähköpostilla niille jäsenille, joiden jäsentiedoissa on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite. Jäsenlaskun tiedot lähetetään Sense-jäsenrekisteriohjelmasta, osoitteesta sfc@mg.sensereg.com. Tarkoituksena on säästää paperisten laskujen postituksesta aiheutuvissa kuluissa.

Sähköpostissa lähetetyillä maksutiedoilla jäsenlaskun voi maksaa välittömästi verkkopankissa tai Karavaanarin mobiilissa. Jos jäsenmaksua ei maksa viiden (5) päivän kuluessa sähköpostiviestin saapumisesta, lähetetään jäsenelle paperilasku (e-laskun tilanneille lasku toimitetaan verkkopankkiin). 1.1.2024 alkaen paperilla toimitettavasta jäsenlaskusta peritään 5 euron laskutuslisä. SF-Caravan ry suosittelee jäseniään tilaamaan jäsenlaskun e-laskuna tai maksamaan sen Karavaanarin mobiilin kautta.  


Jos haluaa tehdä jäsenyyteensä muutoksia, niistä voi ilmoittaa muutoslomakkeella tai ottamalla yhteyttä SF-Caravan ry:n asiakaspalveluun jasenrekisteri@karavaanarit.fi.