Jäsenmaksu jatkossa myös e-laskuna

Jäsenmaksu jatkossa myös e-laskuna

14.6.2012

Kasaantuuko pöydällesi turhaa paperipostia? Tilaa nyt jäsenmaksulaskusi ympäristöystävällisesti e-laskuna! Voit unohtaa laskun odottamisen postilaatikkoon ja nauttia lomastasi.

Olet tähän saakka saanut SF-Caravan ry:n jäsenmaksulaskun kotiisi postitse kirjekuoressa tai sähköisenä Netpostiin. Jatkossa voit saada jäsenmaksulaskun e-laskuna suoraan omaan verkkopankkiisi, ja maksat sen vain muutamalla klikkauksella. Voit myös halutessasi automatisoida koko maksun. E-lasku on omaan verkkopankkiisi saapuva sähköinen lasku, joka korvaa paperisen laskun.

Enää ei tarvitse näppäillä laskun tietoja itse, hyväksyt vain laskun painamalla nappia. Maksaessa ei tule näppäilyvirheitä, eikä laskusi voi kadota postissa. Laskusi arkistoituvat automaattisesti verkkopankkiisi, eikä niistä enää tule ylimääräistä jätepaperia.
 
E-laskun käyttöönotto
 
Saat e-laskun helposti käyttöösi oman verkkopankkisi kautta. Kirjaudu verkkopankkiisi pankkisi myöntämillä verkkopankkitunnuksilla ja tee e-laskusopimus SF-Caravan ry:n kanssa. Tehdessäsi e-laskusopimusta, tulee sinulla aina olla kädessäsi vuonna 2012 lähetetty jäsenmaksu, josta voit poimia asiakasnumerosi oikeassa muodossa.
 
E-laskun voit valita kätevimmin suoraan laskun maksamisen yhteydessä. Kun olet hyväksynyt syöttämäsi paperilaskun, voit valita jatkossa laskun toimitustavaksi e-laskun.
 
Voit myös etsiä SF-Caravan ry:n laskuttajalistalta ja tehdä e-laskusopimuksen. Laskuttajan nimi on SF-Caravan ry ja laskutusaihe on Jäsenmaksu. Laskuttajana pyydämme sinulta sopimukseen asiakasnumeron, jonka löydät jäsenmaksulaskustasi. Huomaathan, että asiakasnumero on aina samassa muodossa, kuin mitä se on varsinaisessa laskussakin, seitsemän numeroa (0123450). Asiakasnumero on oikeassa muodossaan kaikissa 1.1.2012 alkaen lähetetyissä laskuissa. (Aiempina vuosina asiakasnumero on ollut eri muodossa laskussa.)
 
E-laskun maksaminen
 
E-laskusopimuksen tehtyäsi tulevat e-laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Tarkistamalla ja vahvistamalla saat maksun maksettua helposti ja nopeasti. Voit myös liittää e-laskuusi automaattisen maksamisen, jolloin laskun maksu hoituu kuten suoraveloituksella. Automaattisella maksulla pystyt myös määrittämään laskulle tietyn enimmäismäärän, jolla lasku menee maksuun.
 
E-laskun vastaanotto ja maksaminen on nyt siis mahdollista missä ja milloin tahansa, myös ulkomaanmatkallasi.
 
Lisätietoa e-laskutuksesta saat omasta pankistasi sekä SF-Caravan ry:n jäsenrekisteristä Päivi Mäkelältä ja Teemu Tuurilta, puh. (03) 615 3133, jasenrekisteri@karavaanarit.fi.