Jäsenhankintakilpailun palkinnot arvottu

Jäsenhankintakilpailun palkinnot arvottu

10.2.2010

SF-Caravan ry:n jäsenhankintakilpailun jälkimmäinen kausi (ajanjakso 1.7.-31.12.) on saatu päätökseen, ja kaikkia uuden jäsenen hankkijoita on muistettu 7 euron arvoisella lahjakortilla. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä SF-Caravan ry:n/Caravan-lehden toimiston ja messuosaston lisäksi useassa caravantarvikeliikkeessä ja Caravan Huiput –ketjun leirintäalueilla.

Kaikkien jäsenhankkijoiden kesken suoritetussa arvonnassa onni suosi Jorma Vuorta Tampereelta ja Kalevi Kalliosaarta Seinäjoelta. Palkintona miehet saivat Tallink Siljan lahjakortit, jotka oikeuttavat kahden hengen risteilyyn Baltic Princessilla DeLuxe-hytissä.

Jäsenhankintakilpailu jatkuu vanhaan malliin. Jäsenhankintakausi 1.1.-30.6.2010 on pyörähtänyt käyntiin, ja jokaisesta hankitusta jäsenmaksunsa maksaneesta uudesta jäsenestä hankkija saa lahjakortin (arvo 7 €). Muistathan, että jäsenhankkija rekisteröidään ainoastaan silloin, kun jäsennumero on merkitty liittymislomakkeen ohjeiden mukaisesti maksun viestikentässä. Internetin kautta liityttäessä jäsenhankkija mainitaan kohdassa "Jäsenhankkijan jäsennumero".