Järjestäytyneitä karavaanareita jo yli 54 000

Järjestäytyneitä karavaanareita jo yli 54 000

3.1.2006

SF-Caravan ry:n jäsenmäärä kasvoi jälleen viime vuonna. Järjestäytyneitä karavaanareita, matkailuvaunun tai matkailuauton käyttäjiä oli viime vuoden lopussa yhteensä 54 002. Jäsenmäärä kasvoi edellisvuoteen verrattuna 974 henkilöllä (1,84 %). Uusia jäseniä vuoden aikana liittyi 5 355 henkilöä.

Karavaanariharrastus on vahvassa kasvussa. Nyt saavutettu jäsenmäärä on kaikkien aikojen suurin. SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäsenmäärä on kasvanut jo kuutena vuotena peräkkäin. Vuonna 1964 perustettu SF-Caravan on suomalaisten karavaanareiden valtakunnallinen liitto, jonka jäseninä on 65 paikallista karavaanariyhdistystä. SF-Caravan ry on Pohjoismaiden suurin matkailujärjestö, ja maamme ainoa valtakunnallinen matkailuvaunuilijoiden ja matkailuautoilijoiden todellinen yhdysside.

Järjestäytyneen karavaanarin tuntee liikenteessä matkailuvaunun tai matkailuauton kulmassa olevasta numerotarrasta. Jäsennumero on henkilökohtainen eikä sitä voi periä. Suurin luovutettu numero viime vuoden lopussa oli 114 413.