Ilmoittautuminen Caravan-Gaalaan käynnistynyt vilkkaasti

Ilmoittautuminen Caravan-Gaalaan käynnistynyt vilkkaasti

7.9.2012

Karavaanareiden loppuvuoden kohokohtaa, nyt ensimmäistä kertaa järjestettävää Caravan-Gaalaa juhlitaan Hotelli Tallukassa, Asikkalassa, lauantaina 17. marraskuuta. Caravan-Gaalan juontaa Janne Kataja, huippuluennoitsijana Mato Valtonen ja illan tähtiesiintyjänä Marion Rung. Varmista sinäkin pääsysi Caravan-Gaalaan ja ilmoittaudu mukaan pian!

Caravan-Gaala on kaikille matkailuautoilijoille ja –vaunuilijoille sekä karavaaniharrastuksesta kiinnostuneille tarkoitettu juhlatapahtuma, josta asiaohjelmaakaan ei ole unohdettu.

Aamupäivän ohjelmassa on maksuttomia, kaikkia karavaanareita koskevia workshoppeja eli virikkeellisiä työpajoja, joiden vetäjinä toimivat SF-Caravanin asiantuntijat.

Iltapäivällä gaalavieraita sykähdyttää Mato Valtonen luennollaan ”Luovuus voimavaranasi”. Mato Valtosen luento on maksuton ja  toimii kaikille hyvänä virikkeenä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Caravan-Gaalaa juhlitaan lauantai-iltana kello kahdeksasta aina yön pikkutunneille saakka. Gaalavieraiden viihtymisestä huolehtivat juontaja Janne Kataja ja illan esiintyjä Marion Rung huippuorkestereineen. Gaalaillallisella jaetaan SF-Caravan ry:n myöntämiä huomionosoituksia ja julkistetaan mm. Vuoden Karavaanari ja Vuoden Yhdistys.

Majoituspaikkoja Hotelli Tallukassa on rajoitetusti, joten tee majoitus- ja ruokailuvarauksesi mahdollisimman pian. Ilmoittautuminen ja varaukset tapahtuvat Lahti Travel Oy:n kautta osoitteessa: www.lahdenseutu.net/caravangaala

Lue lisää täältä.