Elis Bussman SM-Caramban voittaja

Elis Bussman SM-Caramban voittaja

4.7.2008

Caramban SM-kilpailut käytiin 14.6.2008 Valkealan Kevätissä. Suomen mestaruuden voitti inkoolainen Elis Bussman Helsingin yhdistyksestä. Bussman voitti suomenmestaruuden myös edellisenä vuonna sekä kesällä 2006 PM-mestaruuden Carambassa Jönköpingissä, Ruotsissa. Vuoden 2007 PM-kilpailuissa Bussman sijoittui toiseksi.

SM-kilpailu on karsintakilpailu Pohjoismaiseen mestaruuskilpailuun. PM-kilpailuihin Suomea lähtevät edustamaan Elis Bussmannin lisäksi toiseksi tullut Erkki Lepola ja kolmanneksi ajanut Janne Kallio. Nuorten sarjaan edustajaksi lähtee Ilari Lepola. Joukkueen johtajana toimii Olof Bussman.

Caramba (=CARavan Clubs Avencerade MästerskapsBAna) on matkailuvaunujen taitoajokilpailu. Kilpailussa ajetaan auto+matkailuvaunu-yhdistelmällä kaksi kierrosta, jossa on tietyt ratakuviot mahdollisimman nopeasti ja virheettömästi. Kilpailussa auto on ajajan oma tai muutoin vapaavalintainen, mutta kaikki käyttävät samanlaista matkailuvaunua (yksiakselinen 2,05 - 2,35 m leveä ja 6,00 - 7,20 m pitkä).

Lisätietoa:

SF-Caravan ry, Turvatoimikunta, Olof Bussman,

puh. 050 569 1511, olof.bussman @ karavaanarit.fi