Caramba! – Mikä FICC?!?

Caramba! – Mikä FICC?!?

30.8.2013

Karavaanareiden kansainvälinen kokoontumisajo, suurtreffit eli 81. F.I.C.C Rally järjestetään Suomen Porissa 24.7. – 1.8.2014. Tapahtumapaikkana on vihreä keidas keskellä kaupunkia, festivaaleistaan ja leikkipuistoistaan tunnettu Kirjurinluoto.

Lauantaina 7.9.2013 kaikilla karavaanareilla on oivallinen mahdollisuus tutustua ennakkoon tähän ”meidän ficciin” Porin raviradalla järjestettävän Caramba! – Mikä FICC?!? treffin yhteydessä pidettävissä infotilaisuuksissa. Tietoa on saatavilla niin järjestelyistä, työtehtävistä sekä itse Rallysta alustavine ohjelmineen kuin myös Porista, matkailijan silmin. Samalla voi ilmoittaa halukkuudestaan kesän 2014 suurimman kansainvälisen karavaanaritapahtuman vapaaehtoistyöntekijäksi.

SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Juha Hämäläinen avaa treffit yhdessä Porin kaupungin edustajan kanssa klo 9, jonka jälkeen kisataan matkailuajoneuvoyhdistelmän nopeusperuuttamisessa raviradan kallistetulla kaviouralla. FICC-infot ajoittuvat aamupäivään. Kirjurinluotoon ja rakenteilla olevaan leirialueeseen  on mahdollista tutustua kello kahdestatoista alkaen, kun Kirjurinluoto Areenan alueella ajetaan Caramba Cupin neljäs ja samalla viimeinen osakilpailu.

Lauantain ohjelmat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Itse treffien sisäänajo alkaa perjantaina 6.9. klo 14 ja perinteiset turpakäräjät, treffien päättäjäiset ovat sunnuntaina 8.9. klo 10. Treffimaksu, sisältäen ohjelman, kuljetukset Kirjurinluotoon ja kylpylätasoiseen Porin Uimahalliin sisäänpääsyineen on 40 euroa/yksikkö.

Raviradan Ravintola Vonkaus palvelee karavaanareita kaikkina päivinä. Tarjolla on aamupalaa, lounasta sekä illallista. Pöytä- ja ruokavaraukset on hyvä tehdä jo etukäteen sähköisesti osoitteessa http://galaksi2.slsystems.fi/champion/  (Menuvaihtoehdot tulevat näkyviin pöytävalinnan jälkeen siirtämällä kohdistin tilattavan ruokapaketin päälle.)


Lisätiedot: Timo Tarvainen, 0400 500121 tai timo.tarvainen@karavaanarit.fi

www.sfckokemaki.fi www.ficcrally2014.fi

Porin ravirata, Porin Ravit Oy, Ravintie 1, 28130 PORI, puhelin 02 – 635 9100